Steam CS:GO envanterindeki itemler bir anda kayboldu

Takas tokenini vermişin sanırım o token ellerindeyken evdanterin hesap bilgilerinden bağımsız erişilebilir oluyor Steam a ticket atın ancak bir sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum kullanıcı insiyatifinde bir işlem olduğu için skinler iade edilmeyecektir.

Hocam herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum, bilgisayarı formatladım bile bu olay formattan sonra oldu hatta.

İnternet kafeden olmuş olabilir desem, Steam Guard var işim bitince hepsinden çıkış yaparım yani anlam veremiyorum bir türlü.

Şuradan API Key'ini kaldırır mısınız hocam?

Hocam araştırdım baktım, son aldığınız öge normal fiyatı 0.14 kuruş. Yani bu çalan adam büyük ihtimalle 99₺'ye alınmış olan hesap, kendilerine böylelikle para çalıyor olabilirler.
Evet adamın hesabına girdim dota 2 de saati bile yok fakat 25 sayfa saçma sapan spam itemler var hesabımı bırakıyorum ben şikayet ettim sizde ederseniz belki bir faydamız dokunur buyrun:https://steamcommunity.com/profiles/76561199484958222

Hocam giriş yaptım fakat benden api key anahtarı için kayıt ol diyor, sanırım api key anahtarım bile yok veya ben yanlış anladım.

Dosya Ekleri

• 22.PNG
    22.PNG
    34,6 KB · Görüntüleme: 89
Evet adamın hesabına girdim DotA 2 de saati bile yok fakat 25 sayfa saçma sapan spam itemler var hesabımı bırakıyorum ben şikayet ettim sizde ederseniz belki bir faydamız dokunur buyurun:https://steamcommunity.com/profiles/76561199484958222

Hocam giriş yaptım fakat benden API key anahtarı için kayıt ol diyor, sanırım API key anahtarım bile yok veya ben yanlış anladım.

Evet API Key'iniz yok. İlginç bir durum hiç karşılaşmadım. Karşılaşanada denk gelmedim.
API key üzerinden takasım yanmıştı bir defa.
Ama sizde API keyde yok ilginç.

Takas tokenini vermişin sanırım o token ellerindeyken evdanterin hesap bilgilerinden bağımsız erişilebilir oluyor Steam a ticket atın ancak bir sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum kullanıcı insiyatifinde bir işlem olduğu için skinler iade edilmeyecektir.
Bynogame ve gamesatis'a kayıt olmuştum onun dışında kayıt olduğum yok hocam.
Steam desteğe ulaştım verecekleri cevabı merak ediyorum açıkcası.

Evet API Key'iniz yok. İlginç bir durum hiç karşılaşmadım. Karşılaşanada denk gelmedim.
API key üzerinden takasım yanmıştı bir defa.
Ama sizde API keyde yok ilginç.
Malesef çok dolaşan biride değilim oyunumu oynayıp çıkardım bende şaşırdım.

Destek hiçbir şey yapmaz. Yapamaz.
Kaç k dolandırılanlar var.
Giden tüm eşyalarım 100 TL ediyor zaten hocam, son bir ak47 skinim kalmış 250 vermiştim ona o niye gitmemiş anlamadım. 😀

Bu arada steam guardımı tekrar kontrol ettim, şifremi değiştirdim ve kayıtlı olan tüm cihazlardan çıkış yaptım, daha alabileceğim önlem var mıdır ?

Giden tüm eşyalarım 100 TL ediyor zaten hocam, son bir AK-47 skinim kalmış 250 vermiştim ona o niye gitmemiş anlamadım. 😀

Bu arada Steam Guard'ımı tekrar kontrol ettim, şifremi değiştirdim ve kayıtlı olan tüm cihazlardan çıkış yaptım, daha alabileceğim önlem var mıdır?

Büyük skinler ek onaya düşüyor o yüzden satamıyorlar sanırım.

Giden tüm eşyalarım 100 TL ediyor zaten hocam, son bir AK-47 skinim kalmış 250 vermiştim ona o niye gitmemiş anlamadım. 😀

Bu arada Steam Guard'ımı tekrar kontrol ettim, şifremi değiştirdim ve kayıtlı olan tüm cihazlardan çıkış yaptım, daha alabileceğim önlem var mıdır?

Almanız gereken önlemleri almışsınız.
Trade linkinizi yenileyin.
API key yok zaten. Cihazlardanda çıkış yapmışsınız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Büyük skinler ek onaya düşüyor o yüzden satamıyorlar sanırım.

Evet ek onay olduğu için satamadılar yüksek ihtimalle.
Ama fiyat yüksek olup ek onaya düşmediğini de biliyorum.
Şanslısınız en azından ak gitmemiş.

Almanız gereken önlemleri almışsınız.
Trade linkinizi yenileyin.
API key yok zaten. Cihazlardanda çıkış yapmışsınız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Evet ek onay olduğu için satamadılar yüksek ihtimalle.
Ama fiyat yüksek olup ek onaya düşmediğini de biliyorum.
Şanslısınız en azından ak gitmemiş.
Evet hocam, skinin fiyatı fazla biraz ondan sanırım, sağlık olsun diyelim.
Hepinize teşekkürler gece yardımlarınız için.
Keyifli forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı