Bendede aynı şekil olmuş reis nasıl oldu anlamadımLa onat tesadüfe bakdemek ki sadece benim değil, herkesin itemleri kaybolmuş.
ama bende satın alma veya takas geçmişi de yok hesaba kimse giremez zaten
benim itemlerim geldi hocam geri 2 gün kayıptı kendi kendine geri geldi. steam ile alakalı bir problemBendede aynı şekil olmuş reis nasıl oldu anlamadım
Hocam bu dolandırıcılık, itemler satılıyor ve 100₺ ye başka hesaba aktarılıyor. Konuyu iyi takip edin. Tabii takas teklifi vs yoksa Steam envanter bugu olması muhtemel.benim itemlerim geldi hocam geri 2 gün kayıptı kendi kendine geri geldi. steam ile alakalı bir problem
Bunun bug olduğunu sanmıyorum, pazar kayıtları filanda var çünkü.benim itemlerim geldi hocam geri 2 gün kayıptı kendi kendine geri geldi. steam ile alakalı bir problem
evet hocam biliyorum benimki başka bir hataydı , konu sahibi dolandırılmış maalesefHocam bu dolandırıcılık, itemler satılıyor ve 100₺ ye başka hesaba aktarılıyor. Konuyu iyi takip edin. Tabii takas teklifi vs yoksa Steam envanter bugu olması muhtemel.
o zaman sıkıntı maalesef geçmiş olsunBunun bug olduğunu sanmıyorum, pazar kayıtları filanda var çünkü.
Hocam sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı acaba?Hocam bu sabah bana da aynı kişi tarafından yapıldı bu işlem, CS skinlerim satıldı, satılan parayla değeri 15 kuruş olan DotA eldiveni alınmış. Bende de guard vardı, çok çok önce Idle Master kullanmıştım ama kullanmayanlara da yapılmış nasıl oluyor anlamadım, int kafede sadece Valorant oynarım, Steam hesabıma girmezdim.
Hocam sonuç elde edersen mutlaka bildir, aynısı kuzenimde de mevcut.Hocam sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı acaba?
Benim araştırmalarım sonucu virüs sebepli. Youtube hesabımda habersiz scam bir hile videosu yayınlanınca bir farkettim. Malwarebytes ve kaspersky ile tarattım, tehditleri temizledim. Fakat hala içim rahat değil, format atmayı düşünüyorum. Diğer başına gelen arkadaşlarda en yakın zamanda virüs taraması yapsınlar.Hocam sonuç elde edersen mutlaka bildir, aynısı kuzenimde de mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.