Steam CS:GO envanterindeki itemler bir anda kayboldu

Aşağıdakileri eksiksiz bir şekilde uygulayın. Muhtemelen siz de hesabınızla üçüncü parti sitelere giriş yapanlardansınız.

1) Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Bununla da yetinmeyip sisteminizi güçlü bir antivirüs yazılımı ile taratmalısınız.
2) Login Buradaki bağlantıdan ise daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın.
3) Güvenli bir cihazdan şifrenizi değiştirin.
4) Generate Hesabınız için yeni kurtarma kodları oluşturun.
5) Steam Community (Eğer API anahtarı oluşturulmuşsa) Steam API anahtarını iptal edin. Böylece Steam hesabınıza erişim sağladığınız tüm üçüncü parti siteler devre dışı bırakılacak.

Özellikle API anahtarını ve yetki verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakmanız gerekiyor.
İlk öncellikle geçmiş olsun. Bilgisayarınızda virüs olup olmadığını kontrol edin.

Hocam sizin 100TL'ye ürün aldığınız arkadaşında hesabı çalınmış sanırım. İlgili konuyu donanım arşivi forumda açmış
1681653050349.png

Hocam bu sabah bana da aynı kişi tarafından yapıldı bu işlem, CS skinlerim satıldı, satılan parayla değeri 15 kuruş olan DotA eldiveni alınmış. Bende de guard vardı, çok çok önce Idle Master kullanmıştım ama kullanmayanlara da yapılmış nasıl oluyor anlamadım, int kafede sadece Valorant oynarım, Steam hesabıma girmezdim.

Hocam bu sabah bana da aynı kişi tarafından yapıldı bu işlem, CS skinlerim satıldı, satılan parayla değeri 15 kuruş olan DotA eldiveni alınmış. Bende de guard vardı, çok çok önce Idle Master kullanmıştım ama kullanmayanlara da yapılmış nasıl oluyor anlamadım, int kafede sadece Valorant oynarım, Steam hesabıma girmezdim.
Bende dünden beri bunu düşünüyorum steamde CS Go skini almıştım 1-2 tane onlarda kaybolmuş

Ama pazar geçmişinde sadece en son satın aldığım skin gözüküyor biri tarafından e posta falanda gelmemiş ama envantere girdiğimde bişey gözükmüyor
Bende dünden beri bunu düşünüyorum steamde CS Go skini almıştım 1-2 tane onlarda kaybolmuş

Hesaba kimse giremez demeyin, çünkü guarda bile yakalanmadan girilmiş hesaba.
4 senenedir hesabı kullanmıyorum hocam (bilgisayarım yok zaten) , hesapta sadece cs var . birkaç gün önce eray yayındayken ona takas teklifi gönderdim yayında kasa topluyordu . ben de ondan 2 3 tane bıçak istedim gevezelik yaptım açıkçası. sonra teklifi iptal ettim ama itemler kayboldu , takas geçmişi yok , satın alma geçmişi yok . itemler hesapta duruyor yani pek bir şey de yok zaten boş hesap,
girdiğim link de normaldi zaten yayından aldım , steam üzerinden yaptım teklifi de

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı