CS:GO eşyalarını nakite nasıl çevirebilirim?

ByNoGame'den satarsın ama komisyon alır.

Hocam şu an paraya ihtiyacım yok riske girip Full kasaya abansam batar mıyım?

Öncelikle elinizdeki skini Steam'e satacaksınız o sizden bir komisyon kesecek. Kasa alacaksınız o kasaları satmak için gene skin almanız lazım o kasaları satacaksınız Steam gene komisyon kesecek. Bir de aldığınız o skini tekrardan indirimli satacaksınız. Eğer kasaların fiyatı 2 kat artmazsa batarsınız.

Sg 553 kullanan çok kitle yok tavsiyem Bi awp asiimov,hyperx beast neo noir ak 47 imparatorice VS trade edip onları market üzerinden veya arkadaşın belirttiği siteler güvenilir ise komisyonu az kesen Bi siteden satmanız bynogame kesintisi çok yüksek ve atabilmek için bayağı fiyatı düşük vermeniz gerekir takas içinde CS.MONEY CS:GO Takas Botu — CS:GO Skin ve Eşyaları Için Hızlı Takas, Alım ve Satım Botu önerebilirim dikkat edin linkten girin Google yazınca varyant sitelere yönlendirebilir ilk zamanlarda 70 dolar dolandırılmıştım 😂

Düşük komisyonla satmak istiyorsanız Waxpeer, ShadowPay ya da Gamerpay kullanabilirsiniz. Hepsine bakıp en iyi fiyata hangisinde satabiliyorsanız onda satın. Bu siteleri kullandım ve kesinlikle güvenilir olduklarını söyleyebilirim. ByNoGame kullanmanız çok mantıksız olur çünkü komisyonlar devasa ve çok düşük fiyata satıyorsunuz. Bahsettiğim siteler en iyi fiyatları veren siteler.

Bu sitelerden sattığımızda nasıl çekebiliyoruz direkt geliyor mu birkaç gün içinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı