- Makaleler
- 1
Kripto ile çekim yaptım ben hep, genelde en geç 1 saate geliyordu borsadaki cüzdanıma.Bu sitelerden sattığımızda nasıl çekebiliyoruz direkt geliyor mu birkaç gün içinde
Kripto ile çekim yaptım ben hep, genelde en geç 1 saate geliyordu borsadaki cüzdanıma.Bu sitelerden sattığımızda nasıl çekebiliyoruz direkt geliyor mu birkaç gün içinde
Hangi coini veriyor çekebiliyor muyuz onu kolaycaKripto ile çekim yaptım ben hep, genelde en geç 1 saate geliyordu borsadaki cüzdanıma.
Hocam bu siteler yabancı değil mi direkt tr hesabina gönderim yapabiliyorlar mıDüşük komisyonla satmak istiyorsanız Waxpeer, Shadowpay ya da Gamerpay kullanabilirsiniz. Hepsine bakıp en iyi fiyata hangisinde satabiliyorsanız onda satın. Bu siteleri kullandım ve kesinlikle güvenilir olduklarını söyleyebilirim. ByNoGame kullanmanız çok mantıksız olur çünkü komisyonlar devasa ve çok düşük fiyata satıyorsunuz. Bahsettiğim siteler en iyi fiyatları veren siteler.
Gördüm hocam kripto ile de rahat oluyormus bunu düşünmemiştim teşekkür ederim bende bıçağı kara kara nerde satsam diye düşünüyordumHocam bu siteler yabancı değil mi direkt tr hesabina gönderim yapabiliyorlar mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.