CS:GO Faceit platformunda bile hilelerin olması

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba forum sakinleri. Bugün denemek için Faceit girdim ve pişman oldum. mm sunucularında bile böyle hile yokken Faceit kaynıyor. Adamı vurmak için gidiyorum duvarı tam geçmeden adam bana tak diye HS atıyor böyle 4-5 kişi var bir sunucuda. Faceit bile öve öve bitirilmiyor fakat çok hile var. Mevlanaya bile rastladım.

Merhaba forum sakinleri. Bugün denemek için Faceit girdim ve pişman oldum. mm sunucularında bile böyle hile yokken Faceit kaynıyor. Adamı vurmak için gidiyorum duvarı tam geçmeden adam bana tak diye HS atıyor böyle 4-5 kişi var bir sunucuda. Faceit bile öve öve bitirilmiyor fakat çok hile var. Mevlanaya bile rastladım.
Dediklerin birazcık abartı geldi. Faceit'in hile koruması çok iyi. Sadece bazı hileler hile korumasından geçebiliyor. Maç sonu oyuncuyu raporlayınız. Bu arada sizinde VAC yemeniz tuhaf 🙃

Dediklerin birazcık abartı geldi. Faceit'in hile koruması çok iyi. Sadece bazı hileler hile korumasından geçebiliyor. Maç sonu oyuncuyu raporlayınız. Bu arada sizinde VAC yemeniz tuhaf 🙃

Eski hesabım bu :D sinirlenip hile açmıştım 1-2 sene önce.
İlk kez girdiyseniz sizden daha iyi oynayan kişiler olabilir. Ancak gene de hile çok.
4 el girdim hepsinde mevlanaya rastladım abartısız.

Eski hesabım bu :D sinirlenip hile açmıştım 1-2 sene önce.

4 el girdim hepsinde mevlanaya rastladım abartısız.
Faceit kaç levelsiniz? Mevlana açan her türlü banlanıyor. Faceit'in hile sisteminden sadece belirli hileler geçebiliyor. Legit oynayanlar olabiliyor ara sıra fakat çok az hile var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı