CS:GO fare hızlıca dönmüyor

crysis001

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2018
Mesajlar
259
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sadece CS:GO oynarken oluyor. Mouse'umu bi anda çevirince dönmüyor ama normal yavaş bir şekilde dönüyor. Sizce sıkıntı nedir? Mausem: Gm 160
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS:GO oynarken oluyor. Mouse'umu bi anda çevirince dönmüyor ama normal yavaş bir şekilde dönüyor. Sizce sıkıntı nedir? Mausem: Gm 160
Oyun içi hassasiyetinizi kontrol edin. Ayrıca mouse'un DPI ayarlarını gözden geçirin ve denetim masasından fare kısmında "İşaretçi Seçenekleri" kısmının altında işaretçi hassasiyetini kaldır tikini kaldırırsanız hızlanmayı fark edersiniz.
 
Oyun ayarlarından Raw Input'u açın. Bu ayarı da açın.
Screenshot_1.png
 
Farenizin tazeleme hızı kaç? Sea of Thieves oynarken en düşük pingim 200'dü ve aynı olayı yaşadım. 100 olunca böyle bir sıkıntı olmuyordu.
 
Mouse'un Tigoes markasına ait bir Çin malı mouse hatta Çin malı demek bile mouse için bir iltifat tahminimce mouse'un sensöründen kaynaklanan bir durum o kadar hızlı olaya tepki veremiyor. O yüzden en azından ucuz fakat kaliteli mouse almanızı tavsiye ederim.
Tavsiye edebileceğim mouse: Logitech G102
Kendilerini uzun süre kullandım ve gayette memnun kaldım içinde kuşku olmadan kullanabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı