Çözüldü CS:GO "fatal error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
9
error.PNG

Arkadaşlar, son güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum.
Muhtemelen bir sonraki patch ile düzelecektir fakat çözmemin başka bir yolu yok mudur?
Bir önceki güncellemede VAC hatası aldığım için "1.37.5.9" beta versiyonunda oynuyordum.
Bugün oyunu açtığımda istemciyi (oyunu) güncelleştirmemi söyledi. Güncelleştirmeden sunucularda oynayamazmışım.
Güncelleme sonrası ise bu hatayı almaya başladım.
Valve'de bir işi düzgün yapsa keşke.
Çözümlerinizi bekliyorum.
Oyun dosyalarını doğruladım, Steam'i uyumluluk modu olarak çalıştırdım, Steam'i yönetici çalıştırdım, başlatma seçeneklerine bir komutu yazdım hiçbir şey sorunu çözmedi.

Çözüm
CS:GO ve Steam'e sağ tıklayıp özelliklerine giriyoruz uyumluluk kısmından bütün tikleri kaldırıyoruz dosya doğrulayıp oyunumuza devam ediyoruz
Deneyeyim bakalım. Az önce CS:GO'yu silip yükledim düzelmemişti.
Düzeldi adamsın :)
Yapamayanlar için ÇÖZÜM:
CS:GO'yu silip tekrar yükledikten sonra:
Uyumluluk kısmındaki tüm tiklerini kaldırıp, oyun dosyalarını doğrulayın.
Bende bu hatayı aldığım zaman yeniden başlatmam yeterli olmuştu. Oyuna daha önce hiç 3. parti bir yazılım enjekte ettiniz mi?

Bende bu hatayı aldığım zaman yeniden başlatmam yeterli olmuştu. Oyuna daha önce hiç 3. parti bir yazılım enjekte ettiniz mi?

Ya enjekte etti 3.parti yazılım ya da topluluk sunucusuna girdi topluluk sunucusuna girince csgo.exe ye dosya yüklüyorya ama tahminen 3.parti yazılım yükledi.

Beta programlarını kapatınca bu hata çıkıyor ama 1.37.5.9 beta versiyonunda oyuna girince üstte sarı şerit üzerinde istemcinin güncellenmesi gerekiyor diyor kafayı yedim giremiyorum oyuna.

Beta programlarını kapatınca bu hata çıkıyor ama 1.37.5.9 beta versiyonunda oyuna girince üstte sarı şerit üzerinde istemcinin güncellenmesi gerekiyor diyor kafayı yedim giremiyorum oyuna.
Aynen.
Topluluk sunucularına giriyorum fakat kardeşim ayrı bir hesapta aynı bilgisayarda aynı dosyaları kullanarak cs go oynuyor o enjekte ettiyse (skin changer kullanıyor diye biliyorum) oyunu silip yüklemem ve onun hesabını bilgisayardan kaldırmam yeterli mi?
Ya enjekte etti 3.parti yazılım ya da topluluk sunucusuna girdi topluluk sunucusuna girince csgo.exe ye dosya yüklüyorya ama tahminen 3.parti yazılım yükledi.
Hiç korsan Valve oyunu oynadınız mı?
Hayır.
Ben bunu alınca Steam'ı kapatıp açınca düzeliyordu.
Olmadı bende. Hatta görev yöneticisinden zorla kapatmayı da denedim.
Denemiştim, olmamıştı.
Sağ alttan steam'den çıkış yapıp tekrar giriş yap.
Sadece SLAM kullanıyorum ben fakat kardeşim kullanıyor olabilir. Zaten yakında bilgisayar alınacak ona. Ne yapsam oyunu silip tekrar kurmam düzelitr mi? (ona ait steam dosyalarını silip cacheyi temizlersem?)
Topluluk sunucusuna girince csgo.exe ye dosya yüklüyorya ama tahminen 3.parti yazılım yükledi.
Nasıl düzeltebilirim?

CS:GO ve Steam'e sağ tıklayıp özelliklerine giriyoruz uyumluluk kısmından bütün tikleri kaldırıyoruz dosya doğrulayıp oyunumuza devam ediyoruz

Deneyeyim bakalım. Az önce CS:GO'yu silip yükledim düzelmemişti.
Düzeldi adamsın :)
Yapamayanlar için ÇÖZÜM:
CS:GO'yu silip tekrar yükledikten sonra:
Uyumluluk kısmındaki tüm tiklerini kaldırıp, oyun dosyalarını doğrulayın.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı