CS:GO fiyat artışından sonra hile azaldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam CS'de hile var diyenlerin çoğu oyuna haftada 1 giriyor toxiclik yapıyor rozeti az oynama saati az övgüsü az. Ondan sonra çıkıyor CS'de hile var diyorlar. Güven faktörü ölmüş adamları dinlemeyin oyunda hile mile yok bize yılda 1 hile geliyor. Ha bir de her şeye hile diyen noob bir kesim var dmg altı adamları da dinlemeyin.
Bağırttı.

Hocam genellikle 3 4 madalyalı adamları alıyorum. Karşıya 100 saatli madalyasız adamlar geliyor.

Bilemiyorum hocam. 1 maç tek başınıza girin bakın karşı takıma rozetsiz adam geliyor mu diye. Eğer geliyorsa sizin güven faktörünüzde de sıkıntı vardır.

Onu da denedim daha iyi adamlar geldi 1 2 tane vardı yine rozetsiz 50 saat.

Çok acayip hocam benim 5 rozetim 120 tane gerçek hesaptan atılmış övgüm 2400 saatim var hile gelmiyor. Yan hesabım var onda da sadece 2020 rozeti var 400 saati var 1 kere hile geldiğine şahit olmadım. Hatta ben bile inanamıyorum o hesabı 21 seviyeye çıkartırken bile rekabetçide hile gelmiyordu(2019 yılından bahsediyorum).

Çok acayip hocam benim 5 rozetim 120 tane gerçek hesaptan atılmış övgüm 2400 saatim var hile gelmiyor. Yan hesabım var onda da sadece 2020 rozeti var 400 saati var 1 kere hile geldiğine şahit olmadım. Hatta ben bile inanamıyorum o hesabı 21 seviyeye çıkartırken bile rekabetçide hile gelmiyordu(2019 yılından bahsediyorum).

Profil linkinizi atar mısınız? Güven faktörünüze bakacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı