CS:GO FPS arttırma uygulamaları işe yarıyor mu?

Para tuzağı diye tabir ettiğimiz bir olay. İnternette pek çok yöntem var performans arttırmayla alakalı. Böyle şeylere para vererek birnevi çöpe atmış olursunuz. Gerek yok.

Sistemini belirtir misin?

R3 3100, G.SKILL 8 GB 3200 MHz, ASUS GT730 DDR3 2 GB 128 Bit. Dust2 hariç diğer haritalarda FPS genelde 80'lerde takılsa da oyuncuların olduğu yerlerde 40-50'ye düşüyor. Bu da çatışmalarda kasmaya yol açıyor, adam vuramıyorum.

Eskiden Pentium G2120 kullanıyordum, darboğaz olmasına rağmen benzer FPS'ler veriyordu.

Sistemim kötü değil işlemci R3 3100, ekran kartına para kalmadığı için eski GT730'u kullanıyorum. GT730 yükte 56 dereceyi geçtiğini görmedim. Aslında OC yapsam kasmalar kısmen düşer mi bilmiyorum.

Hem Instagram'a reklam vermişler hem de dolandırıcı sitelerinin %90'ının kullandığı ile aynı tip web sayfaları var. Elin yabancısı gider Github'da ücretsiz programlar yayınlar, geliştirir bunlar da 3-5 kuruş için çöp programların reklamını yaparlar.
Bu arada "her zaman döner yiyorum" mu diyorsun? Starbucks'a git en büyük boy "Java Chip Frappuccino" iç tam 20 TL şu anda. En azından paranı keyif alabileceğin bir şeye harcamış olursun.

Son düzenleme:
R3 3100, G.SKILL 8 GB 3200 MHz, ASUS GT730 DDR3 2 GB 128 Bit. Dust2 hariç diğer haritalarda FPS genelde 80'lerde takılsa da oyuncuların olduğu yerlerde 40-50'ye düşüyor. Bu da çatışmalarda kasmaya yol açıyor, adam vuramıyorum.

Eskiden Pentium G2120 kullanıyordum, darboğaz olmasına rağmen benzer FPS'ler veriyordu.

Ayarların önemli. Bak burada 1080P düşükte 25 FPS' düştüğü bile oluyor. Ryzen 1700 kullanmış ki 1. nesil Ryzen'ların 8/16 işlemcisi 3100 kadar güçlü. Ekran kartın sistemini oldukça geri çekiyor olmalı. Birazcık daha iyi bir ekran kartı ile tamamen değişecektir bu durum. 20 TL ile kahve de içme. Biriktir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı