CS:GO FPS formattan sonra düştü

Vexerva

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hepinize iyi forumlar. Ben bilgisayarıma format attırdım bundan 5-6 gün önce. Format attırmadan önce orta - düşük ayarlarda 100-80 arası FPS aldığım CS:GO'dan formattan sonra 50 FPS zor almaya başladım. Ve tabi ki oynanmıyor. Ekran kartım vs. herşeyim güncel. Sistem özelliklerim düşük fakat zaten bu yani aynı bilgisayarla 100 FPS alıyordum şimdi niye 40-50 FPS'e düştü? Harddisk Advanced SystemCare 10 adlı programda sürekli %100'e çıkıp iniyor. İşlemciyi çok kullanmıyor CS'deyken RAM'i de aynı şekilde.

Ekran kartı : MSI GTX 750 Tİ
İşlemci : İntel Pentium Dual Core 3.6 GHz 3.7 GHz
RAM : 2 GB
Harddisk kullanıyorum yani SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa ana ekran kartından kaynaklanan bir sorun benimde 200den 60 düştü çünkü veya aenin pc nin aslen ne olduğunu pc tamircine götür bi bak format atarken 32bitten 64 bit veya tamtersi yaparsan normal olarak kasar dikkat et

Merhaba hepinize iyi forumlar. Ben bilgisayarıma format attırdım bundan 5-6 gün önce. Format attırmadan önce orta - düşük ayarlarda 100-80 arası FPS aldığım CS:GO'dan formattan sonra 50 FPS zor almaya başladım. Ve tabi ki oynanmıyor. Ekran kartım vs. herşeyim güncel. Sistem özelliklerim düşük fakat zaten bu yani aynı bilgisayarla 100 FPS alıyordum şimdi niye 40-50 FPS'e düştü? Harddisk Advanced SystemCare 10 adlı programda sürekli %100'e çıkıp iniyor. İşlemciyi çok kullanmıyor CS'deyken RAM'i de aynı şekilde.

Ekran kartı : MSI GTX 750 Tİ
İşlemci : İntel Pentium Dual Core 3.6 GHz 3.7 GHz
RAM : 2 GB
Harddisk kullanıyorum yani SSD yok.
Nvidia veya oyun ayarları fullemiştir..

Bana kalırsa ana ekran kartından kaynaklanan bir sorun benimde 200den 60 düştü. Çünkü aslen ne olduğunu bilgisayarını tamircine götür. Bir bak format atarken 32bitten 64 bit veya tam tersi yaparsan normal olarak kasar dikkat et.
Dediğinizden zerre bir şey anlamadım.

Sorun büyük olasılıkla XBOX DVR kaynaklı. Çözümüne şuradan ulaşabilirsiniz:
Windows 10'da Xbox DVR Nasıl Devre Dışı Bırakılır? - Technopat
Tercihen registry'den ayarlamak daha rahat. Microsoft hesabını bilgisayar ile senkronize etmek beni deli ediyor. Tabi hangisini kullanacağınız size kalmış. Ben de sizin çektiğiniz sıkıntıyı GTX1080 ile çektim fakat bu makaledeki adımları izledikten sonra herhangi bir sıkıntı kalmadı.

Disk kullanımı problemin var. Eğer windows 10 ise kendin sıfırla sistemi. Ya da ekran kartı driverını manuel kur. Yeni format atıldığında genelde windows güncellemelerini hemen görmüyor. Microsoft sitesinden manuel güncelleme aracını indir ve sistemini güncelle. Başlat kısmına sorun gider yaz ve güncellemeler ile ilgili sorunun var ise oradan gider. Xbox DVR özelliğini de kapatmayı unutma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı