CS:GO FPS sabitleniyor

wenX

Kilopat
Makaleler
1
Daha önceden de olmuştu bu nasıl yaptıysam bir şekilde düzeltmiştim ama şimdi yine oldu. FPS'i kendi kendine 120'ye sabitliyor 144'e sabitliyor 240'a sabitliyor. FPS_MAX 0 yazıp da denedim değişen bir sonuç yok. V-Sync kapalı üçlü arabellekleme kapalı. Yine de oluyor.

Daha önceden de olmuştu bu nasıl yaptıysam bir şekilde düzeltmiştim ama şimdi yine oldu. FPS'i kendi kendine 120'ye sabitliyor 144'e sabitliyor 240'a sabitliyor. FPS_MAX 0 yazıp da denedim değişen bir sonuç yok. V-Sync kapalı üçlü arabellekleme kapalı. Yine de oluyor.
Monitörünüz kaç HZ ise ona sabitleyebilirsiniz. 144HZ monitörde 500FPS alınca bişey olmuyor.

Dostum FPS'i görünce ne yapacaksın? İnternette zaten Benchmark testleri var. Hikayeye atıp hava mı atacaksın yani, nedir?

Elimde 10-20 tane sistem var hepsini test etmem gerekiyor. İnternetteki Benchmark testleri her gün yapılmıyor ama oyunlara haftada bir ayda bir altı ayda bir güncelleme geliyor. Yani 1 yıl önceki 5 ay önceki Benchmark testleri gerçek sonucu vermiyor bazı oyunlarda. Örneğin GTA 5.İmzamdaki sistemi test ediyorum ama Benchmark testlerinde adam 130 FPS alırken ben 80-90 alıyorum. Ayrıca hayatımda hiç hikayeye FPS'ini atıp hava atan birisini görmemiştim ilk senden duyuyorum.

Elimde 10-20 tane sistem var hepsini test etmem gerekiyor. İnternetteki Benchmark testleri her gün yapılmıyor ama oyunlara haftada bir ayda bir altı ayda bir güncelleme geliyor. Yani 1 yıl önceki 5 ay önceki Benchmark testleri gerçek sonucu vermiyor bazı oyunlarda. Örneğin GTA 5.İmzamdaki sistemi test ediyorum ama Benchmark testlerinde adam 130 FPS alırken ben 80-90 alıyorum. Ayrıca hayatımda hiç hikayeye FPS'ini atıp hava atan birisini görmemiştim ilk senden duyuyorum.
Kusura bakma ben yanlış anladım, ne yazıkki öyle yapan çok insan var çevremde.

FPS sabitlemek istersen g synch ayarlarindan oyuna özel sabit yenileme hizi dersen Benin PC'de CS:GO 144'e sabitliyor FPS'i. Display Port'la kullanıyorum GTX ekran karti FreeSync monitör 144Hz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı