CS:GO freestyle ban yedirir mi?

• Konuyu başlatan xagee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.509

xagee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da freestyle kullanıyorum ve oyunumun başlatma seçeneklerinde -allow_third_party_software kodu var. Maç ara dediğimde güvenin azaldığını falan söylüyor hile vs kullanmıyorum ban yeme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeme ihtimalin var. Onun yerine denetim masasından renk ayarlarınızı ayarlayın. Arkadaşım CCleaner'ı arkada açtığı için ban yemişti. Valve artık bu tür konularada daha ciddi adımlar atıyor.

CCleaner VAC yasaklamasına neden olmaz. Arkadaşının hile kullanıp yasaklama aldığına oldukça eminim. CCleaner sadece VAC korumalı oyun oynarken arka planda açınca '' VAC Tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız.'' hatasına neden olur. Bunun dışında yasaklama vb. gibi bir soruna yol açmaz. Yanlış bilgi vermeyelim. Bu da kanıtı:

Son düzenleme:
Oyuna hile gelme ihtimalinin yükselmesi haricinde bir sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar bu kod ile oyuna girdiğinizde eşleştirme yaparken daha düşük güven faktörü olan oyuncular ile eşleştirme yapar. Bu şekilde hile gelme ihtimali daha yüksek ama güven faktörü puanınız aşırı yüksekse sorun olacağını sanmıyorum.

allow_third_party_software güven fakörünü düşürdüğü için karşına hile denk gelme oranı yükseliyor.

Tamam hocam. Arkadaşım yalan söylemiş olabilir.

Fakat @Rauxer'in ''hahaha'' bırakması hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…