Eki Görüntüle 1245078
Renk ayarlarımı bu şekilde istiyorum böyle yapabilmek için GeForce Experience ayarlarım nasıl olmalıdır?
NVIDIA denetim masasında digital vibrance sonda fakat normal bir görüntü alıyorum CS de.
Buyurun hocam
Faceit giriyorum hocam FaceitAC açıkken sorun olmuyor Experinceyi açabiliyorum FaceitAC açık değilken Experinceyi açamıyorum csde.CS:GO'da freestyle ayarları çalışmıyor artık programı hile vb. bir şey gibi algılıyor. Bunu kullanmak için başlangıç komut satırına bir kod yazmak gerekiyordu fakat karşınıza hile gelme ihtimali artacaktır. Monitörünüzün modeli nedir?
Evet anlamadım bi saçmalık içerisindeyim bende Oyun içerisinde böyle solgun.Hocam ben kullanırken sizin ayarlarla aynıydı normalde olması lazım.
FACEIT giriyorum hocam FACEIT AC açıkken sorun olmuyor Experience'yi açabiliyorum FACEIT AC açık değilken Experience'yi açamıyorum CS'de.
Evet anlamadım bir saçmalık içerisindeyim bende Oyun içerisinde böyle solgun.Eki Görüntüle 1245089
Oyun içi böyle
Eki Görüntüle 1245090
Bu da aldığım demo kaydında Kayıtda böyle gözüküyor Demoyu izlerken değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.