CS:GO GeForce Experience renk ayarları nasıl olmalı?

XANPP

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2021-12-18 014225.png

Renk ayarlarımı bu şekilde istiyorum böyle yapabilmek için GeForce Experience ayarlarım nasıl olmalıdır?
NVIDIA denetim masasında digital vibrance sonda fakat normal bir görüntü alıyorum CS de.

Eki Görüntüle 1245078

Renk ayarlarımı bu şekilde istiyorum böyle yapabilmek için GeForce Experience ayarlarım nasıl olmalıdır?
NVIDIA denetim masasında digital vibrance sonda fakat normal bir görüntü alıyorum CS de.

CS:GO'da freestyle ayarları çalışmıyor artık programı hile vb. bir şey gibi algılıyor. Bunu kullanmak için başlangıç komut satırına bir kod yazmak gerekiyordu fakat karşınıza hile gelme ihtimali artacaktır. Monitörünüzün modeli nedir?

CS:GO'da freestyle ayarları çalışmıyor artık programı hile vb. bir şey gibi algılıyor. Bunu kullanmak için başlangıç komut satırına bir kod yazmak gerekiyordu fakat karşınıza hile gelme ihtimali artacaktır. Monitörünüzün modeli nedir?
Faceit giriyorum hocam FaceitAC açıkken sorun olmuyor Experinceyi açabiliyorum FaceitAC açık değilken Experinceyi açamıyorum csde.
Hocam ben kullanırken sizin ayarlarla aynıydı normalde olması lazım.
Evet anlamadım bi saçmalık içerisindeyim bende Oyun içerisinde böyle solgun.
dd.png

oyun içi böyle
Ekran görüntüsü 2021-12-18 014225.png

Buda aldığım demo kaydında Kayıtda böyle gözüküyor Demoyu izlerken değil.

FACEIT giriyorum hocam FACEIT AC açıkken sorun olmuyor Experience'yi açabiliyorum FACEIT AC açık değilken Experience'yi açamıyorum CS'de.

Evet anlamadım bir saçmalık içerisindeyim bende Oyun içerisinde böyle solgun.Eki Görüntüle 1245089
Oyun içi böyle
Eki Görüntüle 1245090
Bu da aldığım demo kaydında Kayıtda böyle gözüküyor Demoyu izlerken değil.

O zaman oyunun görüntü ayarlarında sıkıntı var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00