CS:GO genel bekleme süresi sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

DoctorSamet

Kilopat
Daha fazla  
Rekabetçi oynarken birden genel bekleme süresi diye bir şey verdi.
Anlamadım hesabıma VAC mı geldi? Şimdi Owerwatch'tan yemişsin diyorlar ama wallhack aim vs hile kullanmadığıma yemin edebilirim. Anlamadım oyunda 1300 saatim var.
Steam profil linkim:

Ayrıca o video eski. Güncel VAC sistemi adrese tam teslim yapıyor. Emin olabilirsiniz :)
43'te Vuruldu 45'te öldü.

Kardeşim yüzlerce hatta binlerce hile kullanmayıp Overwatch'tan ban yiyen insanlar var. Oyle Valve herkese van atmıyor diye bir şey yok gayet iyi atıyor.

Ulan BNR bu oyuna 1400 saatimi vermişim onlsrca oyunum var neden hile açıyim? Aptal nnoblar tarsfından bosuna rapor edildigim yüzünden böyle bu.

Kardeşim hatalı bir VAC tabii ki de bu, zamanında stache diye bir youtuberada atmışlardı ban.

Hesabımı kimse bilmiyor resmen bosuna VAC yedim işte.

Öncelikle konuşma seviyenizi düzeltmeyi öğrenin babanızın oğlu yok burada ulan gibi hitapları kullanamazsınız. Suçluluk psikolojisiyle de herkese saldırmayın. Hile yapmışsınız yemişsiniz banınızı. Benim de oyunda 3000 saatim var. Saat fazla olunca ban yenmiyor mu? Hilenin her türlüsü bandır. Bir daha kullanmazsınız olur biter :).

Okuman yazman var mi? Kanit nerede? Bahsettigin kisi hem Overwatch hem de VAC tarafindan kalici yasaklama almamis. Sadece tek sistem tarafindan, yani VAC yasaklamasi almis. Öyle olsaydi o kiside de genel bekleme süresi ibaresi cikardi.

Kendinizi savunmak icin sürekli su Turkcan denen YouTuber'i örnek veriyorsunuz. Bosuna ugrasiyorsunuz, cünkü kendiniz de neden yasaklandiginizi cok iyi biliyorsunuz.
Ben hile yapmadım diyorum kardeşim ayrıca görmüyormusun körmüsün adamın hesabında koskocaman VAC yazıyor ne alakası var?
Öncelikle konuşma seviyenizi düzeltmeyi öğrenin babanızın oğlu yok burada ulan gibi hitapları kullanamazsınız. Suçluluk psikolojisiyle de herkese saldırmayın. Hile yapmışsınız yemişsiniz banınızı. Benim de oyunda 3000 saatim var. Saat fazla olunca ban yenmiyor mu? Hilenin her türlüsü bandır. Bir daha kullanmazsınız olur biter :).
Kardeşim ben iyi bir oyuncuyum ve hile kullanmadım. Sizin gibi yeteneks,lzer yüzünden bu halde cs go herkese hile diye diye asıl h,leler kol geziyor ortalıkta.

Ben hile yapmadım diyorum kardeşim ayrıca görmüyormusun körmüsün adamın hesabında koskocaman VAC yazıyor ne alakası var?
Hesabınla bir siteye giriş yaptın mı? Hesabını kimseye verdin mi?

Ben hile yapmadım diyorum kardeşim ayrıca görmüyor musun kör müsün adamın hesabında koskocaman VAC yazıyor ne alakası var?

Kardeşim ben iyi bir oyuncuyum ve hile kullanmadım. Sizin gibi yeteneks, lzer yüzünden bu halde CS:GO herkese hile diye diye asıl H, leler kol geziyor ortalıkta.

Nasıl iyi oynadığın belli hile kullanıp iyi oyuncu olacağıma kimsenin oyununun içine etmeden kolsuz olurum daha iyi :D.

Hesabınla bir siteye giriş yaptın mı? Hesabını kimseye verdin mi?
Yok hesabımla hiç bir yere giriş yapmadım daha once yapmıştı hatta calınmıstı hesabım ama geride almıştım 3-4 ay oldu yaklaşık.
Nasıl iyi oynadığın belli hile kullanıp iyi oyuncu olacağıma kimsenin oyununun içine etmeden kolsuz olurum daha iyi :D.
Kansermısın oglum sen kullanmadım diyorum sana allahın beceriksizi.
Adam akıllı oynuyordum ben oyunumu taki novalar beni izleyene kadar.
Tam olarak nerede Overwatch yasagi aldiktan sonra VAC yasagina dönüstürülmüs?
Bak adamda kayıtlarda 1 vac yasagı diyor. Bende ise önce oyun yasaklanması sonra vac yasagı oldu.

Yok hesabımla hiç bir yere giriş yapmadım daha once yapmıştı hatta calınmıstı hesabım ama geride almıştım 3-4 ay oldu yaklaşık.

Kansermısın oglum sen kullanmadım diyorum sana allahın beceriksizi.
Adam akıllı oynuyordum ben oyunumu taki novalar beni izleyene kadar.

Bak adamda kayıtlarda 1 vac yasagı diyor. Bende ise önce oyun yasaklanması sonra vac yasagı oldu.
Oyundan ban yemişsin buradan da yiyeceksin herhalde, yazım hatası yapmanı geçtim tavrın çok yanlış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı