Oyun süresi, hesap ya da envanter degerinin hicbir önemi yok. Yasaklama verilirken bunlar gözetilerek verilmez. Hile kullanan biri de bunlari düsünerek hareket etmez. Mesela bircok kisi Skin Changer kullanirken yasaklama alacagini tahmin etmez, fakat sonuc olarak hile yaparak ögeleri kullandiginiz icin yasaklanirsiniz.
Birini öldürmeyi kafaya koydugunuz zaman yakalanacaginizi ve hapse gireceginizi düsünmezsiniz. Ya da birine yumruk atmaya karar verdiginiz an karsinizdakine ne gibi zarar vereceginizi önceden düsünüp tasinmazsiniz. Bu da ona benzer bir durum.
Kac kisi hile kullanirken sonuclarini bildigi halde kullanmaya devam ediyor? Herkes yakalanmayacagini düsünerek hareket eder genelde.
Yasaklamarin neden ve nasil verildigi ortada. Konu sahibi sadece kendini kandiriyor. Buna benzer binlerce konuda tartismaya girdim, sonuc olarak kimsenin yasaklamasinin kaldirildigina rastlamadim. Bu sefer de kaldirilacagini düsünmüyorum.
Kaldirilirsa kendisine 50 TL degerinde istedigi bir oyunu hediye edecegim. Bak bu kadar da cömert bir insanim