CS:GO Girdap Operasyon kasaları ne zaman satılmalı?

@İbrahimkaya1 parçalanmış Ağ Operasyonu ile Kırık Diş ve Girdap aynı değil. Parçalanmış'da kişi başı 55-6 tane düşüyordu maksimum, ama bu operasyonda herkes kasa alıp satabiliyor. Değerlenmesi için bence en az 5 sene lazım. Sat kurtul, sonra operasyon skinlerine yatırım yap bence.

@İbrahimkaya1 parçalanmış Ağ Operasyonu ile Kırık Diş ve Girdap aynı değil. Parçalanmış'da kişi başı 55-6 tane düşüyordu maksimum, ama bu operasyonda herkes kasa alıp satabiliyor. Değerlenmesi için bence en az 5 sene lazım. Sat kurtul, sonra operasyon skinlerine yatırım yap bence.
Bilmiyordum, teşekkürler.

Sizce 8TL'den satıp 4TL'ye düştüğünde tekrar alıp stoklamak mı daha mantıklı 8TL'ye satmayıp 5 yıl beklemek mi?
Bende 300 Tane Kırık diş var. Zamanında 8 küsürken satabilirdim ama satmadım. Çünkü uzun vadeli düşündüm. Eğer bir hedefiniz skin alıp kullanma gibi hedefiniz varsa 8 TL'den satmaya bakın. Çünkü kullandığınızda iyi ki satmışım dersiniz. Benim öyle bir hedefim olmadığı için. 4-5 yıl beklesin problem değil diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı