CS:GO görüntü ayarlarını oyuna girmeden düzenleme

atomen_q

Hectopat
Merhaba oyunun görüntüsünü 4:3 yaptım ondan sonra çıktım geri girmeye çalıştım siyah ekran verdi ve Alt+Tab yapamadım oyuna girmeden 16:9 a alabilir miyim veya görüntü ayarların nasıl sıfırlarım?

Merhaba oyunun görüntüsünü 4:3 yaptım ondan sonra çıktım geri girmeye çalıştım siyah ekran verdi ve Alt+Tab yapamadım oyuna girmeden 16:9 a alabilir miyim veya görüntü ayarların nasıl sıfırlarım?

Steam>CS:GO sağ tıkla > Başlatma seçeneklerini açıp oraya "+exec config.360.exe" komutunu yazıp girmeyi dener misiniz?
Steam>CS:GO sağ tıkla > Başlatma seçeneklerini açıp oraya "+exec config.360.exe" komutunu yazıp girmeyi dener misiniz?

Olmazsa Steam'in kurulu olduğu klasöre gelip steamapps > common > Counter-Strike Global Offensive > CS:GO > CFG > videosettings adlı dosya var ise (olmayabilir) sağ tıklayıp düzenleye basın. Orayı kurcalarsanız çözünürlük kısmını görürsünüz orayı monitörünüze göre 1366X768, 1920X1080 gibi değerler vererek girmeyi deneyin.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı