CS:GO güncellemeden sonra FPS düşüşü

Makbery

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu son güncellemelerden sonra ( sanırım grafikler ile ilgili bir güncelleme idi) FPS'mde ilginç bir düşüş söz konusu.. Eskiden rahat 60 FPS aldığım ayarların çok çok altında hatta en dipteki ayarlarda bile 20 FPS zor alıyorum. Oyun bildiğiniz oynanmıyor ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Bu konu hakkında bildiğiniz, sorunu düzeltmeme yardımcı olacak değerli bilgilerinizi benimle paylaşmanızı umuyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Htrf diye ses ile ilgili bir güncelleme geldi. Ses ayarlarında hoparlör yapılandırmasını kulaklık olarak değiştiriniz.

• İşletim sisteminiz
  • Ekran kartınız
  • Ekran kartı sürücü sürümünüz
  • Ekran kartı ve işlemci sıcaklığınız
Bunları belirtin.

- Ekran kartı sürücü sürümüm 10.18.10.4358 (son sürüm).

Htrf diye ses ile ilgili bir güncelleme geldi. Ses ayarlarında hoparlör yapılandırmasını kulaklık olarak değiştiriniz.

Nasıl yapacağımı bilmiyorum bunla ilgili bir makale var mı ? Ben bulamadım da...

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 368
  • 2.png
    2.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 289
  • 3.png
    3.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 261
Oh be! sorunu kısmen çözdüm diyebilirim arkadaşlar.. Ses yapılandırması (sanırım güncelleme ile kendi kendine değişti) htrf uyumlu kulaklıklar olmuş ben onu 2 hoparlör yaptım ve oyun oynanabilir bi hale döndü 40 fps civarı alıyorum...

Ama tabii ki eskisi gibi değil, başka önerileriniz varsa paylaşmaktan sakınmayın.. Ayrıca teşekkürler dostum Jack&Jones.

Bendede o seçiliymiş onu değiştirince FPS değerim yeniden arttı. Fakat arada 115 - 120'ye düşüyor. Normalde 150 aşağısına inmezdi. Sizce bu FPS düşüşü başka neyden olabilir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı