CS:GO güven faktörü düşmesi

SLIMSHADYX

Hectopat
Ben hayatımda bu kadar saçma iş görmedim. Güven faktörüm kaç aydır düşüktü yükselteceğim diye ağzım ayrıldı. Level satın aldım onu aldım bunu aldım envantere belli başlı şeyler aldım övgü aldım 30'dan 55'e yükseldi. Daha dün 55 üstüydü güven faktörüm. Bugün siteye tekrar baktım ve ne göreyim güven faktörüm 18 olmuş. Şaka mı bu? Neden oldu böyle bir şey?

Güven faktörünü görmeniz imkansız. Sitenin doğruyu söylediğinden emin misiniz?

Genellikle doğru söyleyen bir site vardı. FACEIT ile çalışıyor du herhalde.

Görmenizin imkanı yok güven faktörünü. Kiminle çalışırsa çalışsın fark etmez.

Güven faktörünü görmeniz imkansız. Sitenin doğruyu söylediğinden emin misiniz?
Ben şimdi olayı anlayamadım. Hiç kimse güven faktörüne bakamazken siz nereden bakıyorsunuz? Biraz paylaşır mısınız?
Genellikle doğru söyleyen bir site vardı. Faceit ile çalışıyor du herhalde.
Faceitfinder diye bir site var. Profil linkinizi yazıyorsunuz size gösteriyor.

Genellikle doğru söyleyen bir site vardı. FACEIT ile çalışıyor du herhalde.

Bunlar %100 kesin bilgi değil. FACEIT'ten bakılıyor fakat ona bakarak bir yorum yapmak saçma. Oradan buradan bakıp güven faktörü düşük diye para harcamayın özellikle seviye almak hiçbir işe yaramaz. Maçta report atmayı azaltın, takım arkadaşlarınıza vurmayın. Birkaç şey daha vardı ama hatırlayamıyorum internetten bakarsanız bulabilirsiniz.

Faceitfinder diye bir site var. Profil linkinizi yazıyorsunuz size gösteriyor.

Oradan bende baktım fakat bu sadece FACEIT için geçerli.

Bunlar %100 kesin bilgi değil. FACEIT'ten bakılıyor fakat ona bakarak bir yorum yapmak saçma. Oradan buradan bakıp güven faktörü düşük diye para harcamayın özellikle seviye almak hiçbir işe yaramaz. Maçta report atmayı azaltın, takım arkadaşlarınıza vurmayın. Birkaç şey daha vardı ama hatırlayamıyorum internetten bakarsanız bulabilirsiniz.

Oradan bende baktım fakat bu sadece FACEIT için geçerli.
Yani bilemiyorum ben her ikisi için diye biliyordum. Çok sinirlendirmişti bir anda. Teşekkür ederim cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı