CS:GO güven faktörü yükselmiyor

yokedici55

Centipat
Daha fazla  
CS:GO güven faktörüm 0 ve hiçbir şekilde yükselmiyor. Hiç hile kullanmadım. Hiç VAC'lı arkadaşım yok. Steam'ı aktif olarak kullanıyorum ne yapmam gerek?

Bende bunun hakkında konu açmıştım. Prime var mı? Oyunu kaç saat oynadınız?
Benim güven faktörüm 35 gibi bir şeydi. Prime'yi geç aldım Silver'lar ile oynarken çok report yedim düştü. Sizde öyleyse pek iyi oynamayın. Olabildiğince övgü alın çözümü budur. Benimki 44 oldu.

CS:GO güven faktörüm 0 ve hiçbir şekilde yükselmiyor. Hiç hile kullanmadım. Hiç VAC'lı arkadaşım yok. Steam'ı aktif olarak kullanıyorum ne yapmam gerek?

Hocam aynı durum bende de var istenilen her şeyi yapıyorum maplere oy veriyorum yorum yapıyorum maç bittiğinde insanları beğeniyorum ama benim de hala 0 hile kullanmadığım halde

Benim güven faktörüm 35 gibi bir şeydi. Prime'yi geç aldım Silver'lar ile oynarken çok report yedim düştü. Sizde öyleyse pek iyi oynamayın. Olabildiğince övgü alın çözümü budur. Benimki 44 oldu.

Kanka rep bile yemiyorum millete info falan veriyorum sadece puanım 0

Hocam aynı durum bende de var istenilen her şeyi yapıyorum maplere oy veriyorum yorum yapıyorum maç bittiğinde insanları beğeniyorum ama benim de hala 0 hile kullanmadığım halde

Kanka rep bile yemiyorum millete info falan veriyorum sadece puanım 0
Brom rep yiyip yemediğini bilemezsin. Senin prime vs durumun nedir ? kaç saatin var ?

Prime var oyunu 350 saat oynadım Steam seviyem 35 sizce övgü botu işe yarar mı? Birde başrım hilesi yapmıştım belki o sorun oluyordur ama güven faktörüm 0 hiç yükselmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı