1 haftaya yakındır güven faktörüm berbat şekilde. Ne maç buluyor ne lobi buluyor. Övgü satın aldım, oyun satın aldım onlarda kart kastım. CS'de hâlâ saat kasıyorum tüm gün ama düzelmiyor. Ne yapmam lazım?
Tabii ki kullanıyorum rankım nova ama normalde rankım lem SUP arasi başlarda rankimi Silver açtı oyun oradan bir sürü report yedim iyi oynadığım için sanırım.
Dediğim gibi maça giremiyorum ki dostum maç bulmuyor oyun lobide bulmuyor.
Tabii ki kullanıyorum rankım nova ama normalde rankım lem SUP arasi başlarda rankimi Silver açtı oyun oradan bir sürü report yedim iyi oynadığım için sanırım.
Aktif olarak oynayın. Oyun içi sohbeti kötü amaclarla kullanmayin (küfür vb.). Ben genelde DM takılıyorum resmi sunucularda. Oyuncularla iletişim kurmakta önemli mm maçlarda. Oyuncu bulmaması saçma biraz. Bende 60 ping sınırı ile 15 saniyede oyuncu buluyor.
Lag olduğu icin 60 da kullanıyorum ben. Bu arada reporttan dolayı dusuyor muhtelemen benim gibi DM ya da basit eğlence takılın bir süre. Ya da takımla girin sürekli. Bos bos report yemediginiz zaman duzelmeye başlar.
Lag olduğu icin 60 da kullanıyorum ben. Bu arada reporttan dolayı dusuyor muhtelemen benim gibi DM ya da basit eğlence takılın bir süre. Ya da takımla girin sürekli. Bos bos report yemediginiz zaman duzelmeye başlar.
Şimdi şöyle sanırım tek çarem ya da batış eğlence girmek kaldı tabii onları da bulursa takımla girmek fayda etmez gene bulmuyor maç zaten davet eden yok olursada faktör kötü diye lobiden atıyorlar.
Şimdi şöyle sanırım tek çarem ya da batış eğlence girmek kaldı tabii onları da bulursa takımla girmek fayda etmez gene bulmuyor maç zaten davet eden yok olursa da faktör kötü diye lobiden atıyorlar.
Maalesef fayda etmiyor yani tüm mapleri koymak gene maç bulmuyor güven faktörü düzelmeden olucağıbi zannetmiyorum.