CS:GO Güven Faktörü Neden Düşer?

Bu siteyle alakası yok. Bu siteden mi bakıp güven faktörünün düştüğünü düşündü diye sordum soruyu zaten.

Bu siteden bakılıyor kardeşim. 4-5 senedir kontrol ederim. 1-2 kez oyundan çıkıp ceza alınca sarıya düşüyor hemen.

Bu siteden bakılıyor kardeşim. 4-5 senedir kontrol ederim. 1-2 kez oyundan çıkıp ceza alınca sarıya düşüyor hemen.
Alakası bile yok. Bu konudaki arkadaş girsin baksın. Eğer banlı arkadaşı vs. yoksa, envanter ve profili herkese açıksa yeşil gözükecektir.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-12_025115069.png
    resim_2023-01-12_025115069.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 103
Alakası bile yok. Bu konudaki arkadaş girsin baksın. Eğer banlı arkadaşı vs. yoksa, envanter ve profili herkese açıksa yeşil gözükecektir.

Olayın Faceitle'de alakası yok bu arada tamamen Steam hesabının fakötürünü gösteriyor.

Tam olarak nasıl çıkartacağım çok bilmiyorum kusura bakmayın.

Profil düzenle>Gizlilik ayarları ordaki herşeyi herkese açık yap.

Daha önce CS:GO oynamadım. İşten eve evden işe giden bir insanım CS 1.6'yı CS:GO yöneticisinden oynuyordum laptoptan. Steam adlı uygulamayı da ilk defa yükledim ve ilk defa para verip bir oyun oynadım. Genellikle Valorant oynuyoruz kardeşimle.

Hocam Faceit deneyebilirsiniz kendine göre Rank ve ban sistemi var hile çok az oluyor ve kaliteli insanlar oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı