CS:GO güven faktörü yükseltme nasıl yapılır?

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
Arkadaşlar herkese merhaba. Güven faktörüm düşük kırmızıya düştü. 1 ay arayla 2 defa oyundan çıkmak zorunda kaldım ve yarım saat ve 1 saat ban yedim. Bildiğiniz yükseltme işlemleri var mıdır? Para mühim değil ama övgü attırmak istemiyorum çok övgü attırınca hile deyip reportluyorlar. 30 lvl Steam hesabım var ve 20'ye yakın oyunum var. 3500 saat CS var. Oyundakilerden övgü atın demek çok uğraştırıcı oluyor hep solo giriyorum 60-50-52 övgü puanlarım yardımcı olur musunuz oyuna hile gelmiyor ama reportlanan smurf oyuncular geliyor daha dün 10 level FACEIT oyuncu geldi 36-5 fragı vardı sinir olmamak elde değil tabii.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba. Güven faktörüm düşük kırmızıya düştü. 1 ay arayla 2 defa oyundan çıkmak zorunda kaldım ve yarım saat ve 1 saat ban yedim. Bildiğiniz yükseltme işlemleri var mıdır? Para mühim değil ama övgü attırmak istemiyorum çok övgü attırınca hile deyip reportluyorlar. 30 lvl Steam hesabım var ve 20'ye yakın oyunum var. 3500 saat CS var. Oyundakilerden övgü atın demek çok uğraştırıcı oluyor hep solo giriyorum 60-50-52 övgü puanlarım yardımcı olur musunuz oyuna hile gelmiyor ama reportlanan smurf oyuncular geliyor daha dün 10 level FACEIT oyuncu geldi 36-5 fragı vardı sinir olmamak elde değil tabii.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Arkadaş listenizde VAC, oyun yasaklamasına sahip kişileri silin.
Oyun saatiniz ve profiliniz herkese açık olsun.
Eğer CS'yi 2 hafta oynamazsanız güven faktörünüz yeşile döner.

Ahh dostum teşekkürler vac banlı bi kişiyi sildim kırmızıdan sarıya dönüştü gerçekten teşekkürler 2 hafta nasıl sabrederim bilmiyorum başka bi çözüm daha bulmalıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı