CS:GO haksız ban

Kanot

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Asker/subay (kho süreci '3')
Merhaba iyi günler dilerim.

20 Ekim 2022'de basit eğlence oynarken aniden ban yedim.
Bu ban otomatik anti-cheat botu banı.
Ve bu ban %100 doğrudur deniliyor. (Detayını hesabımın inceleme bölümünde anlattım, okuyunuz.)

"Genel bekleme süresi - bu hesap kalıcı olarak güvenli değil"
Ve şunu belirtiyim hile olan şahıslar bu bot tarafından banlanır ise hesabı 48 saat içinde VAC'e dönüşür çünkü oyun ile etkileşimi olan prog. RAM'de bulunur ve loglanır.
Neyse buraya yazmamın amacı dertleşmek, aynı durumdan muzdarip olan arkadaşlara soru sormak vb.

Tekrar söylüyorum yazdığım incelemeyi okuyun, ondan sonra cevap verin.
Şimdiden teşekkürler.

Steam: https://steamcommunity.com/id/bnbSUS/
İnceleme: https://steamcommunity.com/id/bnbSUS/recommended/730/

Hocam bana kalirsa oynamayi bilmeyenler yuzunden ban yemişsiniz bu arada. Cok fazla reportlaninca VAC izlemeye aliyor sizi. Ow bana çevirme olayi çok garibime gitti ama. Bence VAC yapay zekasında bir problem var bu yüzden banlanmış olabilirsiniz. Bir de başlangıç seçeneklerinde 3. parti uygulamalara erisim izni var mıydı? Erişim izini veren koddan dolayı da ban yiyenler var.

Hocam bana kalirsa oynamayi bilmeyenler yuzunden ban yemişsiniz bu arada. Cok fazla reportlaninca VAC izlemeye aliyor sizi. Ow bana çevirme olayi çok garibime gitti ama. Bence VAC yapay zekasında bir problem var bu yüzden banlanmış olabilirsiniz. Bir de başlangıç seçeneklerinde 3. parti uygulamalara erisim izni var mıydı? Erişim izini veren koddan dolayı da ban yiyenler var.
hayır hocam hiçbir şekilde 3. parti yazılım/izin yoktu.

21 ekim ow ye dönüşmesi 20:28 saat
1667130235884.png

----------------------
buda tarihi kanıtıyla beraber 20 ekim game banı. 21 de ow ye dönüştü (oyun içinde değil hesap içinde dönüştü oyun içi hala aynı ban).
1667130300307.png
Eki Görüntüle 1557939
1667131069585.png

Aynı şekilde rek de girilmedi hesapta

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı