CS:GO haksız ban

1606827931056.png

Çözüm yukarda.
Ban konusuna gelince. Kimse sebepsiz ban yemez.

Ben de her el hile kullanmamama rağmen 3-5 rep yiyorum. 1000 saat oynamama rağmen ban yemedim. Yani ban yemek öyle kolay bir şey değil. Haksız yere yediyseniz banınız açılacaktır. Onun dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

@byand ''ma'' eklemeyi unutmuşum. Hile kullandığım falan yok :).

Son düzenleme:
Önemli bir konuya değinmek istiyorum hilecileri banlamayan CS:GO VAC sistemi neden olmasın da haksız yere insanlara ban atmasın bu sorunu yaşayan yaklaşık 5 tanıdığım var banları geri açıldı hatta birinin 2 sefer oldu bu Overwatch falanda değil direk hile kullanımı diye ve bunların hepsinin banları geri kaldırıldı bu oyunun böyle saçma bir yönü var. Dostum sen takma bu arkadaşları ben seni anlayabiliyorum oyun da 5K yakın saatim var oyunu saçma VAC sisteminden ötürü bıraktım sen bu işin peşini bırakma ticket at arkadaşlarında atsın zaten suçsuzsan açılacaktır emin ol.

Öyleyse kusura bakmayın.
Başkası böyle bir şey yazsa ben de tepki verirdim. Her türlü hileye karşıyım. Hile kullanacak kadar aşağılık bir mahlukat olsam forumda insanlara yardım etmek yerine oyunda insanların emeğini çalardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı