Evet, hepsi troll.Öyle tanıdıklar var genelde boş adamlar olurlar ciddiyet gerekli her şeydede troll olurlar genelde.
Evet, hepsi troll.Öyle tanıdıklar var genelde boş adamlar olurlar ciddiyet gerekli her şeydede troll olurlar genelde.
Yoo, gayet kasıtsız yapılan birşey. Rastgele kişilerle giriyorum.4 kere bu olayı yaşamak için kasıtlı yapman gerek. Arkadaşlarını değiştir.
Teşekkürler.Geçmiş olsun beklemekten başka çareniz yok Steam destek ekibinin Valve banlarını açma açtırma yetkisi yok.
Bana denk gelmiyor herhalde şöyle adamlar![]()
En dandik oyuncu bile olsa 500 saatte 100 başarıyı aşıyor ,5k saatte 60 başarı açmayı nasıl becerdin acaba sjn botla saat basmadıysan büyük yetenek tebrikler.Bana denk gelmiyor herhalde şöyle adamlar![]()
En dandik oyuncu bile olsa 500 saatte 100 başarıyı aşıyor, 5K saatte 60 başarı açmayı nasıl becerdin acaba sjn botla saat basmadıysan büyük yetenek tebrikler.
En dandik oyuncu bile olsa 500 saatte 100 başarıyı aşıyor ,5k saatte 60 başarı açmayı nasıl becerdin acaba sjn botla saat basmadıysan büyük yetenek tebrikler.
140 başarım yapmıştım toplam. Sonra 167 olsun diye başarım hilesi yaptım. Faciet finder sitesinde başarım hiles yaptığım göründüğü için hepsini kaldırdım ondan bu şekilde.Hocam adam kesin gece-gündüz Mirage, Dust 2 hiç eco oynamıyor galibao yüzden diğer silahların ve mapların başarımları açılmamışdır.
Herhangi bir 3. Parti uygulama steam staticks e erişemediği için başarımlar arasına 3-5 dkk koyman yeterli faceitfinder de hacked gözükmemek için. Aynı anda birden fazla başarım kazanılmış gözükürse o zaman red faktör veriyor o site.140 başarım yapmıştım toplam. Sonra 167 olsun diye başarım hilesi yaptım. Faciet finder sitesinde başarım hiles yaptığım göründüğü için hepsini kaldırdım ondan bu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.