Çözüldü CS:GO haksız VAC ban atar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lukkyz

Kilopat
Arkadaşlar hesabım seçkin ve bazen maçlarda çok garip (şüphelendirici hareketler) yapıyorum ve envanterde güzel skinler var ve arttırmayı da düşünüyorum ama bende bazen ban yeme korkusu oluşuyor hile yapmadığım halde. Sizce CS:GO boşa ban atar mı?

Çözüm
Haksız VAC atılması çok nadir bir durumdur. Ama haksız atılsa bile, birkaç ay sonra geri açılır. İçiniz rahat olsun. Haksız yere VAC yedim diyenler, genelde CS:GO için olmasa bile VAC aktif bir oyunda hile programı bulunduranlardır.

Şunlara dikkat edin:
Steam hesabınızı, kendi bilgisayarınız dışında bir bilgisayarda açmayın.
Sizin bilgisayarınızda, başka steam hesabı açmayın.

Eğer sizin bilgisayarınız ile giriş yapmış bir hesap ya da sizin hesabınızın girdiği bir bilgisayarda, önceki tarihlerde tespiti edilmiş bir hile var ise, siz de VAC yiyebilirsiniz.
Eğer rapor yerseniz ve overwatch yapan arkadaş haksız ban atmayı seviyorsa evet yiyebilirsin.
O işler öyle olmuyor, yok ben bu adamdan gıcık yaptım buna ban atiyim diye bir şey yok. Valve yetkilileri de analiz ediyor, oyun loglarına bakılıyor, ayrıca tek bir kişi değil, 50 - 100 kişi OW izliyor.

Arkadaşlar hesabım seçkin ve bazen maçlarda çok garip (şüphelendirici hareketler) yapıyorum ve envanterde güzel skinler var ve arttırmayı da düşünüyorum ama bende bazen ban yeme korkusu oluşuyor hile yapmadığım halde. Sizce CS:GO boşa ban atar mı?

Yiyebilirsin ben yedim ve hala açmadılar bir hile de kullanmadım.

Haksız VAC atılması çok nadir bir durumdur. Ama haksız atılsa bile, birkaç ay sonra geri açılır. İçiniz rahat olsun. Haksız yere VAC yedim diyenler, genelde CS:GO için olmasa bile VAC aktif bir oyunda hile programı bulunduranlardır.

Şunlara dikkat edin:
Steam hesabınızı, kendi bilgisayarınız dışında bir bilgisayarda açmayın.
Sizin bilgisayarınızda, başka steam hesabı açmayın.

Eğer sizin bilgisayarınız ile giriş yapmış bir hesap ya da sizin hesabınızın girdiği bir bilgisayarda, önceki tarihlerde tespiti edilmiş bir hile var ise, siz de VAC yiyebilirsiniz.
Hocam ben vac tarafından haksız yere ban yedim bu nadir yaşanan bir olay mıdır?1 2 aya açılır mı?3 gün önce yedim.Ve hesabımda 3.4 k saat csgo oynanmış gözüküyo.Aptal değilsen bu hesapta hile açmazsın peki ya bu çok nadir dediğiniz olay mı gerçekleşmiştir acaba?
Yiyebilirsin ben yedim ve hala açmadılar bir hile de kullanmadım.
Çok haklısın bende aynı şekilde hilee kullanmadım ve açmadılar ama üzerinden sadece 3 gün geçti steam desteğe ilettim bakalım nolucak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı