CS:GO haksız VAC ban

Bilgisayarınızda herhangi bir Cheat Engine yüklüyken Steam'den bir oyun oynadınız mı?

Cheat Engine yasaklamaya sebep olmuyor. En fazla oyuna girdiğinde ''VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı.'' Hatasına sebep olur. O da Cheat Engine'yi devre dışı bırakınca veya silince düzeliyor.
 
Hile açıp ta gelip buraya ağlaya ağlaya konu açmazsanız sevinirim. Haksız VAC diye bir şey yoktur. Haksız olursa otomatik olarak kaldırılır. Bu tür konuların açılmaması lazım. Adam mevlana açıyor VAC yiyor geliyor buraya ağlaya ağlaya konu açıyor yetti artık.
 

VAC sistemi tarafindan kara listeye alınmışsanız simdiden gecmis olsun. Yasaklamalar gecikmeli verildigi icin ileride ne olacagi belirsiz.

Yasaklama tam olarak nasıl "haksız" oluyor?
 

Dikkatiniz sayesinde bir kişi daha patladı hocam.
 
Hesabınız daha önce çalındı mı hiç? veya kurtarmaya çalıştınız mı?
VAC banlar kolay kolay haksız yere atılmıyor çünkü.
hesabım geçen sene çalındığında pubg tarafından vac ban yemişti ve yetkililere ulaştığımda hesabımın çalındığını kanıtladım ve banımı kaldımıştım sadece orada hesabımda hile açıldı.
Bilgisayarda virüs vs 3. parti Steam'e müdahele eden herhangi bir uygulama var mı?
virüs programım sürekli bir virüs bulundu diyip siliyor ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir.
''VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.''

Beklemekten başka bir şey yok. Haksız verilen bir yasaklamalar varsa otomatik kaldırılır. Steam desteğin yasaklamayı kaldırmadığını kesin bir dilde belirtmişler. Yasaklama alınca Steam desteğe ulaşmak boşa kürek çekmek demek.
açılacağından eminim steam bana boşyere mesaj atmayın desede ısrarla sürekli atıyorum
Bilgisayarınızda herhangi bir Cheat Engine yüklüyken Steam'den bir oyun oynadınız mı?
evet yıllardır ets2 de cheat engine ile hile yapıyorum ama bu zamana kadar ban yemedim ve ets2 de kullandım csgo da yemesi garip olur, cs go çalışır durumdayken cheat engineyi hiç çalıştırmadım
 
Virüs bulaştı ya da bulaşmadı, sizin veya başka bir bilgisayardan, sizin hesabınızdan hile veya hileye benzer bir şeyler oldu ki VAC ban yediniz. Valve buna karışamaz, sizin güvenlik açığınız. Çözümü yok. Geçmiş olsun, hile açtıysanız geçmiş olsun özellikle. Bir daha açmazsınız belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı