CS:GO haksız VAC ban

Hangimiz hile açıp ban yedik ki hocam siz hiç hile acar misiniz?
çok doğru söylüyorsun valve sadece haksız insanlara ban atıyor oyunun %99u hile zaten :(
Hile açıp ta gelip buraya ağlaya ağlaya konu açmazsanız sevinirim. Haksız VAC diye bir şey yoktur. Haksız olursa otomatik olarak kaldırılır. Bu tür konuların açılmaması lazım. Adam mevlana açıyor VAC yiyor geliyor buraya ağlaya ağlaya konu açıyor yetti artık.
ilk öncelikle bu tür ortamlarda nasıl konuşulacağını öğrenmelisin, senin yaşın kadar cs oynadım ben ve o hilecilerle yıllarımı geçirdim bana boş edebiyat anlatma
 



Yasaklama tam olarak nasıl "haksız" oluyor?
hesabım ilk olarak güven faktörü sarıya düştü çok takmadım raportlamışlardır dedim geçtim ancak olay yaşandığında 1 ay boyunca mm reko girmedim ısınmak için geri alış vs yaptım 1 gün sonra kırmızıya düştü ticket atmayı düşünüyordum sarı güven faktörü çok önemli değil düzelir ama kırmızıyı düzeltmek belki yılları alır. olaydan 1 hafta sonra hesabım vac ban yedi
Dikkatiniz sayesinde bir kişi daha patladı hocam.
arkadaşlar olayın bununla bir alakası yoktur steama yazdım ve hesabımda herangi bir sorun olmadığını belirtti ve bu olay olalı 2 ay oluyor üstelik hesabımda hile kullanılmamış gün sonra öğrendim hangi konuyu açtığımı çok iyi biliyorum sizden boş boş tavsiye almaya gelmedim
Klasik olaylar. Onlarca konudan sonra artık şaşırmıyorum.



Bence de. Daha önce açtığınız konudan yola çıkarak yasaklamanızın haksız yere olmadığını söyleyebiliriz.
daha önce olan olayla bunun hiç bir alakası yoktur geçmişteki açtığım konuya girerseniz bunu anlayabilirsiniz hangi konuyu açtığımı çok iyi biliyorum
Sana şöyle diyim, çalınan hesaplarda genelde CS:GO rekabetçi girip hile açıyorlar. Büyük ihtimalle sende de aynısı yapılmış.
hesabım çalınmadı bir anda sarıya düştü ve 1 gün sonra kırmızıya düştü 1 hafta sonrada ban yedi
Hile kullanıldığını söylemişsiniz. Açılacağına pek ihtimal vermiyorum.
geçmişte açtığım konularda bunu belirttim ancak steamle de iletişime geçtim ve hesabımda herangi bir sorun teşkil etmediğini belirttiler ve ilerleyen günlerde hesabımda hile açılmadığını da öğrendim
 
Son düzenleme:
Steam'e yazdım ve hesabımda herhangi bir sorun olmadığını belirtti

Valve hicbir zaman hesabin VAC yasaklamasi alip almayacagini önceden belirtmez. Böyle bir sey dediklerini hic sanmiyorum.

ve bu olay olalı 2 ay oluyor

Konuyu 1 Nisan'da acmissiniz. VAC yasaklamalarinin gecikmeli verildigini zaten o konuda da söylemistim.

hesabımda hile kullanılmamış

Hile kullanildigini kendiniz söylemistiniz.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar olayın bununla bir alakası yoktur. Steam'a yazdım ve hesabımda herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

Nasıl alakası yok hocam? 1 Nisan'daki konunda kardeşinin hile kullandığını belirtmişsin. Basbayağı yasaklamanın nedeni bu işte. Ayrıca Steam destek hile kullandığında ne zaman yasaklama alacağını söylemez.

Ve bu olay olalı 2 ay oluyor

İsterse 2 yıl geçsin. VAC sistemi hile yaptığın anda yasaklama veren bir sitem değil. Gecikmeli çalışan bir sistem olduğu için hile kullanılan hesaplar eninde sonunda yasaklama alıyor. Hile kullandığın gibi yasaklama almıyorsun zaten.

Bir anda sarıya düştü. Ve 1 gün sonra kırmızıya düştü. 1 hafta sonrada ban yedi.

Eğer yasaklamanın nedenini güven faktörüne bağlıyorsanız bilin ki VAC yasaklaması ile güven faktörünün bir alakası yok.

İlerleyen günlerde hesabımda hile açılmadığını da öğrendim

1 Nisan'daki konuda kardeşinizin hile açtığını söylemişsiniz zaten. Kendiniz ile çelişiyorsunuz.

Lafı toparlamak gerekirse ortada haksız yere verilmiş bir VAC yasaklaması yok. 1 Nisan'da açtığınız konuya baktım, kardeşiniz paralı bir hile kullanmış. Yasaklama ondan bu kadar gecikmiş tahminimce. VAC sistemi anlık yasaklama veren bir sistem değil, yasaklamalar normal hilelerde de gecikmeli veriliyor zaten.

İstediğiniz kadar hile kalıntılarını temizleyin, format atın, oyunu silip baştan yükleyin. Hesapta bir kere bile hile kullanıldığı an bitti. Eninde sonunda yasaklama alacaktınız zaten. Steam hesabınızı korumak sizin elinizdeydi. Hesapta kimin hile kullandığı ise Steam desteğin umrunda değil, boşa uğraşmayın. Sürekli Steam desteğe yazmanız da fayda etmez. Yapacak bir şey yok.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz gün her zamanki gibi hesabıma CS:GO oynamak için girdiğimde bir uyarı ile karşılaştım. Hesabım VAC ban yemiş. Üstelik yaklaşık 1 aydır CS:GO mm girmiyordum. Kesinlikle hesabımda en ufak hile açılmamıştır. Valve ekibi tekrar ne kadar güzel çalıştığını kanıtladı... Bu durumdan nasıl kurtulabilirim Steam ile iletişim kurduğumda yapabileceğimiz bir şey yok tekrar gönderi oluşturmayın yanıt verilmeyecektir diyor, bende enayiyim tabii öylece bırakır giderim. Bir önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Hesap linkinizi atabilir misiniz?
 
@sahiniz Banın kalktı mı kral ? Haksız ban yediğine ben inanıyorum, senin gibi çok var, yalnız değilsin, burdaki toxic insanların dediklerini de çok takma, atıp tutmayı seviyorlar çünkü
 
@sahiniz Banın kalktı mı kral? Haksız ban yediğine ben inanıyorum, senin gibi çok var, yalnız değilsin, burdaki toxic insanların dediklerini de çok takma, atıp tutmayı seviyorlar çünkü.


Gördüğün gibi, hâlâ yasaklı.

Bu arada atıp tutan sensin sanki, konuyu tam okumadan yorum yapmışsın. Konu sahibi bu konusunda kardeşinin Ezglobal adlı hile yazılımını kullandığını söylüyor. Nasıl haksız ban oluyor bu? Basbayağı hile kullanmış hesabında, ha kendisi ha kardeşi, bu da bir şeyi değiştirmez. Bir de panik yapıp üstüne Steam desteğe kardeşinin hile kullandığını yazmış anlayışla karşılayacaklarını sanarak, bir nevi itiraf niteliğinde.

Kendi konunda olumsuz cevaplar aldın diye sinirli bir şekilde diğer konulara girip detayları okumadan rastgele şeyler yazman gülünç olmuş biraz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı