CS:GO haksız VAC ban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rauf Bey

Decapat
Daha fazla  
CS 2'ye kadar bu Valve banımı kaldırmazsa küfür dolu ticket atacağım en sonda, çünkü yapacak başka bir şey bulamıyorum, bunları şikayet edeceğim bir kurumda yok, bıktım artık beklemekten 215 gün oldu, milyon tane ticket attım ne banımı kaldırıyorlar ne cevap veriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC'ın bir sefer yanıldığını görmedim şimdiye kadar. İstediğin kadar kendini parçala adamlar açmazlar küfürlerin de umurlarında olmaz, öyle olsa Ruslar her dediklerini yaptırırlardı. Ne kullandığını söyle kısaca ya da içinde item mi vardı neden hesap bu kadar önemli?

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC'ın bir sefer yanıldığını görmedim şimdiye kadar. İstediğin kadar kendini parçala adamlar açmazlar küfürlerin de umurlarında olmaz, öyle olsa Ruslar her dediklerini yaptırırlardı. Ne kullandığını söyle kısaca ya da içinde item mi vardı neden hesap bu kadar önemli?
Maalesef haksız VAC ban atıyorlar çok var bende yedim 3 yıl önce hiç açmıyorlar. (Pubg Mobile yavaş yavaş PC oyunlara gelmişti bende gidip hile indirdim sonra açıp oynadım bitti oyunu kapattım aynı şekilde hileyi kapattım sonra CS:GO'ya girdim 2 el maç attım hile kullanmıyordum bile sonra oyunu kapattım bir gün daha geçti VAC banı yemiştim) Hileyi kapatmışım ama arka planda açık kalmış. Hile sadece Pubg Mobile için yapılmıştı aşırı saçmaydı.

Şimdi sen ne diyeceksin biliyor musun. (Başka oyunlara hile açtığın için bu oyununda hak etmişsin) hayır öyle bir şey yok diğer oyunlar farklı bu farklı seni ister başka oyunda hile açarım ama bu oyunda açmam o yüzden haksız ban oluyor.

Diğeri ise CS:GO'ya hile açmışsın olarak anlayacaksın yani inanmayacaksın oda sana bağlı ister inan ister inanma. İyi günler.

Maalesef haksız VAC ban atıyorlar çok var bende yedim 3 yıl önce hiç açmıyorlar. (Pubg Mobile yavaş yavaş PC oyunlara gelmişti bende gidip hile indirdim sonra açıp oynadım bitti oyunu kapattım aynı şekilde hileyi kapattım sonra CS:GO'ya girdim 2 el maç attım hile kullanmıyordum bile sonra oyunu kapattım bir gün daha geçti VAC banı yemiştim) Hileyi kapatmışım ama arka planda açık kalmış.

Şimdi sen ne diyeceksin biliyor musun. (Başka oyunlara hile açtığın için bu oyununda hak etmişsin) hayır öyle bir şey yok diğer oyunlar farklı bu farklı seni ister başka oyunda hile açarım ama bu oyunda açmam o yüzden haksız ban oluyor.

Diğeri ise Hile açmışsın anlayacaksın yani inanmayacaksın oda sana bağlı ister inan ister inanma. İyi günler.
Vereceğim cevapları az çok tahmin etmişsin zaten. Valla helal olsun adamlara o kadar güzel bir sistem kurmuşlar ki potansiyel hile de arkaplanda tespit edip hilecileri oyundan uzak tutmaya çalışıyorlar bir şekilde. 17 senedir CS oynarım böyle kral hareket görmedim.

Adam diyor ki evet ben başka oyunda hile kullandım ama CS'de kullanmadım. Bunu normalleştirmeye çalışıyor aklı sıra.
Buraya sayısız konu açıldı hepsinin başlığı genelde "Haksız ban yedim" ile başlıyor. Valve'nin de işi gücü yok gelip geneli Türk olan oyunculara "canım sıkıldı gidip şunlara biraz ban atayım" diyor zaten.
Tüm online rekabetçi oyunlardan def edilmeniz dileklerimle, gidip GTA vs. oynayın. Offline olsun kimseye bulaşmayın.

Senin ticket atman ban konusunda hiçbir şeyi etkilemeyecektir. Steam destek VAC banı kaldırmaz. Eğer bir hata tespit edilirse VAC ya da Overwatch ban otomatik olarak kaldırılır. Forumlarda hem Overwatch hem de VAC banı kaldırılan insanlar gördüm. Boş yere kimse bir daha açılmaz demesin.

Vac'ın birkez yanıldığını görmediysen demek ki at gözlükleriyle oynuyorsun oyunu, yüzlerce oyuncu haksız yere ban yedi şimdiye kadar, aleyhlerine hemen hüküm vermek yerine git bir bak ne anlatıyorlar diye, hepsi de mantıksız konuşmuyor, yılda onlara senin gibi onlara inanmayan birçok oyuncu katılıyor aralarına, sonra onlar da kimseye kendini inandiramiyor ve daha önce ki haksız ban yediğini söyleyenlere inanmayıp tedbirini almadığı için pişman oluyorlar, kısır döngü gibi ha bire aynı şey oluyor. Ara sıra valve kafasına estimi bazılarının banını kaldırıyor ama bazılarının ki öyle kalıyor. Yani şu vac sistemi kusursuzdur kimseyi haksız yere banlamaz kafasından çıkın artık, işimiz yok birde sizin gibilere cevap yetiştirmeye çalışıyoruz.

Adam diyor ki evet ben başka oyunda hile kullandım ama CS'de kullanmadım. Bunu normalleştirmeye çalışıyor aklı sıra.
Buraya sayısız konu açıldı hepsinin başlığı genelde "Haksız ban yedim" ile başlıyor. Valve'nin de işi gücü yok gelip geneli Türk olan oyunculara "canım sıkıldı gidip şunlara biraz ban atayım" diyor zaten.
Tüm online rekabetçi oyunlardan def edilmeniz dileklerimle, gidip GTA vs. oynayın. Offline olsun kimseye bulaşmayın.
Valve'nin işi gücü yok gelip "canım sıkıldı gidip şunlara biraz ban atayım" diyor değil kardeş, iki üç tane beyinsizin raporlamasıyla overwatchtan ban yiyoruz, bizim şikayetimiz bu banlanan hesapların çoğunu incelemeden vac ban atmaları, evet sadece birkaçını izleyip banını kaldırıyorlar 1 hafta 1 ay sonra, ama diğer hesapların incelenmesini çok sonraya bırakıyorlar, forumlar da görüyorum bazı oyuncuların banını 1 yıl sonra bazı oyuncuların banını 2 yıl sonra açıyorlar, bazı banları daha uzun süreler sonra kaldırıyorlar, yani bu yanlış ban incelemeleri çok uzun sürelere kadar gidebiliyor, bunun sonucunda da oyuncular hesaplarının hiç açılmayacağını düşünüp ya oyunu bırakıyorlar yada yeni hesap açıp boş yere tekrar premium satın alıp devam ediyorlar, benim ki 215 gündür kapalı, yani bizim isteğimiz buna göz yummasınlar, buna bir çözüm bulsunlar

Vac'ın birkez yanıldığını görmediysen demek ki at gözlükleriyle oynuyorsun oyunu, yüzlerce oyuncu haksız yere ban yedi şimdiye kadar, aleyhlerine hemen hüküm vermek yerine git bir bak ne anlatıyorlar diye, hepsi de mantıksız konuşmuyor, yılda onlara senin gibi onlara inanmayan birçok oyuncu katılıyor aralarına, sonra onlar da kimseye kendini inandiramiyor ve daha önce ki haksız ban yediğini söyleyenlere inanmayıp tedbirini almadığı için pişman oluyorlar, kısır döngü gibi ha bire aynı şey oluyor. Ara sıra valve kafasına estimi bazılarının banını kaldırıyor ama bazılarının ki öyle kalıyor. Yani şu vac sistemi kusursuzdur kimseyi haksız yere banlamaz kafasından çıkın artık, işimiz yok birde sizin gibilere cevap yetiştirmeye çalışıyoruz.
Ya PUBG Mobil hilecisi burada utanmadan bana akıl veriyor bir de. 2005'te CS1.5 ile başladım ben CS oynamaya CSGO benim ilk oyunum değil. Ben şimdiye kadar hiç hile kullanmadım bir sefer gelip bana ban atan olmadı bunu yok inanmayanlar da banlanıyor demene istinaden söylüyorum. Anlayacağın yemezler yanlış yere dert yanıyorsun.

Adam bilgisayarında hile tespit etmiş ha oranın ha buranın deyip banlamış bu haksız ban olmuyor daha o da dediklerin doğruysa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı