CS:GO Haksız Vac Ban

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şimdi diyeceksiniz kesin hile kullanmışsındır ondan ban yedin felan ama kullanmadım hocam. Yaklaşık 2-3 ay kadar hileler yüzünden ara vermiştim ve 1 hafta önce yeniden başladım. Rankım LEM idi. Unrank başladım DMG oldum tekrar LE yükseldim. Ardından Bayram sebebi ile memleketime gittim. Steam'ımı kontrol etme amaçlı girdiğimde ise "Kayıtlarda 1 oyun yasağı." Arkadaşımdan hesabıma girip kontrol etmesini istedim. İlk önce OverWatch Ban yemişim sebebi ise sözde hile kullanmışım Dün ise OverWatch banım VAC ban olmuş Şaka mı bu? Keşke hile kullansaydım öyle ban yeseydim en azından üzülmezdim. 1.800 küsür saat oynamam var. Steam'ımda yaklaşık 120 tane oyun var ve 33 seviye. Hesabımda hile kullanmaya cesaret edemem yanı.

Ve siz söylemeden söyleyeyim: Hesabımı benden başka kimse girmedi. Ne internet kafede ne de başka bir yerde. Üstüne bilgisayarımda virüs programı dahi herhangi bir program yüklü değil.
Steam, Origin, Uplay haricinde.

Ciddi misiniz siz ya

Büyük yayıncılar bile bazen haksız yere ban yiyebiliyor. Sonuçta overwatch yapan arkadaşlar izlediği kişinin kim olduğunu bilmiyor, ama sonradan banları kaldırılıyor bu bazı YouTube kanallarının başına gelmişti ve şuan neredeyse hepsinin banını kaldırdılar bir süre bekle baktın ban duruyor Steam destek üzerinden iletişime geçmeye çalış.

Biraz önce itiraz ettim. Fakat kaldırılacağını sanmıyorum. Elimde herhangi bir kanıt yok hile KULLANMADIĞIMA dair.. Yazık oldu

Biraz önce itiraz ettim. Fakat kaldırılacağını sanmıyorum. Elimde herhangi bir kanıt yok hile KULLANMADIĞIMA dair.. Yazık oldu
1,200 Saat oynamışsın oyunu bence pes etme sonuçta para vermişsin bu oyuna ve hayatından 1200 saat harcamışsın. İtiraz etmeye çalış.

1 NUMARA : OverWatch Ban
2 Numara : VAC ban ?

Banın kalkacağını hiç sanmıyorum. Yeniden oyuna başlarsan faceit esea dışında bir yerde oynama.
Tekrardan başlayıp onca emek vereceğimi hiç sanmıyorum hocam. Tavsiyeniz için saolun gerçekten

Aklıma bu sahne geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1,200 Saat oynamışsın oyunu bence pes etme sonuçta para vermişsin bu oyuna ve hayatından 1200 saat harcamışsın. İtiraz etmeye çalış.
Tavsiyeniz için cidden teşekkürler. Fakat hiç sanmıyorum kalkacağını Onca hile dururken neden ben ban yedim ki anlamıyorum.. Adam Aim hack kullanır bişey olmaz. Ben hilesiz oyun oynadım ban yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…