CS:GO Haksız Vac Ban

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şimdi diyeceksiniz kesin hile kullanmışsındır ondan ban yedin felan ama kullanmadım hocam. Yaklaşık 2-3 ay kadar hileler yüzünden ara vermiştim ve 1 hafta önce yeniden başladım. Rankım LEM idi. Unrank başladım DMG oldum tekrar LE yükseldim. Ardından Bayram sebebi ile memleketime gittim. Steam'ımı kontrol etme amaçlı girdiğimde ise "Kayıtlarda 1 oyun yasağı." Arkadaşımdan hesabıma girip kontrol etmesini istedim. İlk önce OverWatch Ban yemişim sebebi ise sözde hile kullanmışım :D Dün ise OverWatch banım VAC ban olmuş :D Şaka mı bu? Keşke hile kullansaydım öyle ban yeseydim en azından üzülmezdim. 1.800 küsür saat oynamam var. Steam'ımda yaklaşık 120 tane oyun var ve 33 seviye. Hesabımda hile kullanmaya cesaret edemem yanı.

Ve siz söylemeden söyleyeyim: Hesabımı benden başka kimse girmedi. Ne internet kafede ne de başka bir yerde. Üstüne bilgisayarımda virüs programı dahi herhangi bir program yüklü değil.
Steam, Origin, Uplay haricinde.

Ciddi misiniz siz ya :D

Hocam, VAC ban yemişsin. Ya bilgisayarında ki bir program hile olarak algılandı ki eğer böyle bir şey olduysa ve bu program hile değilse zaten farkedilir ve düzeltilir yada bir başkası senin hesabından oyuna girip hile kullandı başka bir ihtimal yok.

Aklıma bu sahne geldi. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hahahahaha :D " BURADA HEPIMIZ MASUMUZ YEĞENN " Ama cidden hile felan kullanmadım. İsteyen herkese en ufak ayrıntısına kadar alpemix veya TW ile ekran paylaşabilirim.

Hocami VAC ban yemişsin. Ya bilgisayarında ki bir program hile olarak algılandı ki eğer böyle bir şey olduysa ve bu program hile değilse zaten farkedilir ve düzeltilir yada bir başkası senin hesabından oyuna girip hile kullandı başka bir ihtimal yok.
Hocam her iki ihtimalide olmaz bence. Sebebi ise :
- Bilgisayarımda sadece donnanımsal programlar ve oyun oynayabilecğim programlar yüklü Misal :
- ASUS GPU Tweak
- Nvidia GeForce

Discord - steam - origin - UPlay..

Diğer bir şey ise hesabıma kimsenın erişimi yoktu. Sadece ben kullanıyorum. Ondan eminim %100. Mobil Guard saolsun. Onun dışında kendi bilgisayarım harici ne bi internet kafede nede başka bir pc de oturum açmadım..
Harddiskin veya anakartın ikinci el mi peki?
Hayır hocam :D Zaten pc'yi alalı 1 sene geçti bile.

Bir oyun yasaklaması ayrıyeten VAC yasağına dönüşüyorsa, o yasaklamanın kalkma ihtimali %0.0000.

Valve gereken cevabı verecektir zaten.
Valla bende gereken cevabı istiyorum zaten :D Dediğim gibi keşke hile kullansaydım öyle ban yeseydim. En azından üzülmezdim hocam.

Yasaklamaya her ne sebep olduysa detayları Valve'de mevcuttur.

Eğer Overwatch yasağı VAC ban'a dönüşürse, her iki anti hile sistemi tarafından da bir şeyler tespit edilmiş demektir. Yoksa hatalı yere hem Overwatch hem de VAC yasağı alman imkansız.

Umarım ortada sizin dediğiniz gibi bir yanlış anlaşılma vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı