CS:GO hala oynanır mı?

Hile gelmesin istiyorsan seni Valorant'a alalım. CS'de hilelerden kafayı sıyırdığım için Valorant'a geçtim misler gibi oyunumu oynuyorum. Maça hile geldiği anda maç iptal edilip hile açan şahıs banlanıyor sende paşalar gibi oyununa devam ediyorsun. CS benim için artık bitmiştir.
 
Arkadaşlar CS:GO'nun ücretsiz sürümüne sahibim sizce gerek hileler gerek başka sebeplerden dolayı oynanmaz mı yoksa oynanır mı? Bugün birkaç ölüm maçı attım bir sorun yaşamadım ve çok zevk alıyorum.
Prime iseniz tadından yenmez. Değilseniz atın çöpe.
 
Ama konu hile. Sen oynayışa getirdin.
Hocam saçmaladınız çünkü. Seçkin iken 10 maçın 6'sına hile gelsin ben csgo'yu bırakayım.
Ben ilk hile dedim. Sen hemen oynayışa getirdin.
Tamam hocam sizin olsun. Ne diyeyim kanıt mı isteyeyim. Seçkinim diyorsunuz 10/6 nedir? Banane banane ilk ben dedim falan gerek yok. Ha siz demişsiniz ha ben. İlkokulda mıyız?
 
Valla geçen haftaya kadar oynanır derdim ama ard arda aşağı yukarı üç maç sadece rakibe hile geldi ve daha ısınmada açtılar.Ben de oynamayı bıraktım, Valve’ın tek amacı para kazanmak.Eminim ki kendi de hile çıkartıyordur.
 
Mis gibi oyun, ne özel güçler var ne değişik değişik hareketler, 5 kişilik arkadaş grubuyla Prime hesapla efsane eğlenirsin. Taş gibi oyun. CS bitmez zaten sadece ara verilir.
 
Açıkçası buna karar verecek olan sizsiniz. Sonuçta oyunu siz oynayacaksınız. Bizler burada ancak öneride bulunabiliriz. Eğer CS:GO oynarken zevk alıyorsanız tabii ki oynayın. Ben üç farklı hesap sahibi ve ayrıca toplam beş bin saat oynama süresi bulunan birisi olarak benim için CS:GO eski tadı vermese de yine de arada girip oynuyorum. Eskiden ciddi manada emek verip rütbe kasmaya uğraşırken artık şuan sadece eğlencesine arkadaş ortamıyla girip çıkıyorum.

Prime hesap değilseniz karşınıza birçok hile çıkacaktır. Fakat prime hesap olsanız bile prime olmayan hesaba göre hile gelme ihtimali düşük olsa da hileler denk geliyor maalesef. Yani Valve bu hilelere net bir çözüm bulabilmiş değil. Sonuç olarak oynayıcı siz olduğunuz için biz burada ne söylersek söyleyelim eğer CS:GO oynamaktan zevk alıyorsanız oynayın. Eğer size zevk vermek yerine sinir stres yapıyorsa oynamayın derim.
 

Geri
Yukarı