CS:GO hala oynanır mı?

Arkadaşlar sorum belli CS:GO hala oynanır mı? Ben eskiden oyunu oynarken eğleniyordum ama artık eğlenmiyorum çünkü hileciler çok fazla oldu normal oyun oynayan insan bulmak zor artık oyuna girmiyorum bile bazen arkadaşlarımın zoru ile giriyorum zaten 1 maçta karşı takıma kesin hile geliyor bir maçta da oyundan sıkılıyorum yani oyun nedense bu aralar bana çok sıkıcı geliyor sizce hala CS:GO oynanır mı?

Az önce yoldaş girdim, adam bana USP ile kafadan tek attı ki, bunu yapabilecek 2 tabanca var: R8 ve Deagle.
Sonra bir daha girdim ve adamları rahat bir şekilde aldım. Hileler rekabetçide geliyordu bir aralar ama azalmış galiba.
usp ile kafaya tek atmak normal bir şey ben bile kaç kere atmıştm ilk raundlarda

Küçüklüğümden beri Counter Strike'ın yeri başka olmuştur bende. CS GO konusuna gelicek olursak yıl 2019 hala global olmak gibi arzusu olan oyuncular olsada, rank takıntınız yoksa faceit premium ile oynayabilirsiniz. Şahsen ben öyle oynuyorum envanter olayına gelicek olursakta insanların zevkleri ve renkleri tartışılmaz ama ben işin ticaret kısmında bulunuyorum. MM kısmında hile zaten seçkin olması bişeyi ifade etmiyor artık insanlar ban yemekten korkmuyor eskisi gibi. Faceit premium kısmında biraz daha kaliteli maç odaklı ciddi oyuncular geliyor bazen şansa denk gelen toxic oyuncuları saymazsak. :)

Zararsız botlarda denedim, girdim diplerine, kafaya hedef aldım, sıktım. 2 vuruşta öldü.
ben anlamadım normalde rahat bir şekilde tek atılabilir mesela b tutarken rush atan teröristlerin 2 sine falan öyle hs atıyorum
Bide bir keresinde güzel oynuyorum diye hile sanıp atmışlardı ondan sonra da oyunda biraz soğudum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı