CS:GO hala oynanıyor mu?

Unlost'un vıdeosunda gordum 2 ay once, CS:GO oynuyolar. Hala oyle oynanabılır mı?

Evet beta olarak hala açık sunucular var oynayabilirsin ayrıca 3. parti 7Launcher'den kurupta girebilirsin sunucuları var ama Ruslarla oynarsın genelde + tüm her şey açık seviyeler skinler vesaire ama asla önermiyorum korsan gibi bir şey oluyor ben oynadım iyiydi fakat güvenlik konusunda hiç önermem betadan oynamak daha mantıklı.

Evet beta olarak hala açık sunucular var oynayabilirsin ayrıca 3. parti 7Launcher'den kurupta girebilirsin sunucuları var ama Ruslarla oynarsın genelde + tüm her şey açık seviyeler skinler vesaire ama asla önermiyorum korsan gibi bir şey oluyor ben oynadım iyiydi fakat güvenlik konusunda hiç önermem betadan oynamak daha mantıklı.

Cevap için sağ olun hocam Zula oynamaktan bıkmıştım CS:GO'da botlarla bile olsa oynayacagım.

5v5 offical ranked maç atmak istiyorsanız steami açıp CS2'ye sağ tık yapın ardından betalar diyip csgo legacy sürümünü indirin. Sonra inui indirip steam hesabınızı bağlayın ardından maç aratın. Maçı bulduktan sonra da karşınızda beliren server ip adresini konsola yapıştırın böylelikle tıpkı faceit gibi 5v5 maç atabiliyorsunuz bilginiz olsun.

5V5 offical ranked maç atmak istiyorsanız Steam'i açıp CS2'ye sağ tık yapın ardından betalar deyip CS:GO legacy sürümünü indirin. Sonra inui indirip Steam hesabınızı bağlayın ardından maç aratın. Maçı bulduktan sonra da karşınızda beliren server IP adresini konsola yapıştırın böylelikle tıpkı FACEIT gibi 5V5 maç atabiliyorsunuz bilginiz olsun.

Peki AMD 3020e 8 GB RAM 500 MB ekran kartı CS:GO kaldırır mı?

Peki AMD 3020e 8 GB RAM 500 MB ekran kartı CS:GO kaldırır mı?

Zor hocam ekran kartı iyi değil benim masaüstü sistemimde biraz kasıyor:
Intel Pentium G3250 2 çekirdek.
NVIDIA GeForce GT 420 2 GB.
12 GB RAM.
Ancak Steam betalardan demowiever 2013 versiyonunu indirebilirsiniz çok rahat açar. Ayrıca CS:GO'nun demo versiyonundada sunucu açılıyor denemiştim.

Zor hocam ekran kartı iyi değil benim masaüstü sistemimde biraz kasıyor:
Intel Pentium G3250 2 çekirdek.
NVIDIA GeForce GT 420 2 GB.
12 GB RAM.
Ancak Steam betalardan demowiever 2013 versiyonunu indirebilirsiniz çok rahat açar. Ayrıca CS:GO'nun demo versiyonundada sunucu açılıyor denemiştim.

Hocam 2013 surumunde Online gırılebılıyor mu yoksa sadece botlarlamı oynuyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı