CS:GO HeadShot Atamama Sorunu

O zaman hassasiyet ayarını 0.1 arttırarak yükselt. Kendi ayarını yakaladığın zaman zaten anlarsın. Ben 5₺'lik fare ile oynuyordum. Farkı fareye geçince ayarları yaptığımda kendi ayarımı anlıyorum ve öyle kullanıyorum.
Aslında çoğu ayarı değiştirdim kurcaladım ilk başladığımda, ancak crosshair dışında çok değiştirmedim, şimdi de öyle alıştık, farklı bir şey yapınca daha hızlı geriliyorum. Mesela ilk başladığımda silahı sol elde tutmak daha rahat gelmişti hala öyle devam ediyorum.

Konuya dahil olan herkese çok teşekkür ederim. Aklınıza gelen, ve yazmak istediğiniz tavsiye varsa yazarsanız daha bi mutlu olurum. Biraz daha araştırma yapıp; şunu bunu kurcalayıp ardından değişimleri aynı benim gibi aim sıkıntısı yaşayan arkadaşlar için yazacağım. Neyi yapınca ne kadar ilerledim tarzında. Tekrardan herkese teşekkürler.

Çok yanlış bir düşünce bence. Şu anda 144hz monitör kullansam da bundan 8 ay öncesine kadar 60hz monitörlü bir laptopla oynuyordum. 3 farklı hesabı sıfırdan global elite rütbesine çıkardım. Oynayan her türlü oynuyor yani. Arkadaşa tavsiyem de daha fazla oynamasıdır. Eli gittikçe alışacak,kas hafızası gelişecek ve patır kütür vurmaya başlayacaktır. 200 saat yüksek bir zaman değil. Zamanla olur umarım :)

Katılıyorum oynayan her türlü oynuyor. Ben CS değil de PUBG'de ağlıyordum PC iyi olsa güzel oynarım diye, ekipmanları yeniledim oyunu bıraktım. Sorun PC de değil bendeymiş. 🤣 🤣 🤣

Katılıyorum oynayan her türlü oynuyor. Ben CS değil de PUBG'de ağlıyordum PC iyi olsa güzel oynarım diye, ekipmanları yeniledim oyunu bıraktım. Sorun PC de değil bendeymiş. 🤣 🤣 🤣
Ahahahahaha inan ben de benzerini yaşadım. Gerçi yine kasıyordu ama olsun neticede sildim bana göre değilmiş pek :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı