CS:GO HeadShot Atamama Sorunu

Eğer uzun mesafe tutuyorsan cross küçük, eğer yakından tutuyorsan hafif büyük olmalı. Küçük corss ile oynuyorsan "corsshair generator" haritasında "scream"in corssunu dene.

1-) Kendi Crosshair'ını bu haritadan ayarlayabilirsin. Steam Atölyesi::crashz' Crosshair Generator v3.

2-) Aiminin daha iyi olması gelişmesi için bu videoda ki adımları uygulayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

3-) Eğer adam vurmakta zorlanıyorsan arada sırada eğlenmek hem de mouse hakimiyetini arttırmak için bunnyhop serverlarına gir örnek server verirdim ama yasak mı değil mi diye bilmiyorum.

Eğer crossunu seviyorsan, crossunun kafa atma yerinin bul. Bazılarında altındaki çizgi kafa atar bazılarında tam içinden.
Birde kendine uygun hassasiyet ayarını bul, başkaları böyle oynuyor bende böyle oynamalıyım diye kendi ayarlarını bozma.

zaten hali hazırda yapıyor olduğum antreman bu.
Kendine uygun sensitivity'i viewmodeli ve crosshairi bul ve bir daha asla değiştirme. 1-1.5 ay sadece aim haritasında antrenman yap ondan sonra FACEIT başla, benden bir tavsiye.
Benimkide nokta şeklinde crosshair.

2 Yıl oynadıktan sonra HS atmaya anca alıştım sen 1 ayda yapmaya çalışıyosun.Deagle alış derim.Deagleden başka hiçbir silahla oynamıyorum biraz ısındığım zaman One tap dışı kill almıyorum

Deagle ile atmanı önermem, ak ile dene. Deagle oynamak zor video izlemek gibi değil.

Peki ozaman maç heyecanımı nasıl yenebilirim ? Maç sırasında adamın kafasına aimi getirene kadar ölüyorum zaten, tarasam desem silahtan silaha bozuyor olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…