CS:GO HeadShot Atamama Sorunu

Ancak normal bir maç girince kafaya değil vücuda aim alıyorum. Normal maçlarda kafaya aim almaya çalışsamda antreman sahasındaki kadar verimli olmuyor ve çok yol katedemiyorum. Bunun sebebi nedir? Daha rahat HS atabilmem için yapabileceğim bir ayar, Crosshair vs. var mıdır? Şimdiden teşekkürler...
Eğer uzun mesafe tutuyorsan cross küçük, eğer yakından tutuyorsan hafif büyük olmalı. Küçük corss ile oynuyorsan "corsshair generator" haritasında "scream"in corssunu dene.
 
1-) Kendi Crosshair'ını bu haritadan ayarlayabilirsin. Steam Atölyesi::crashz' Crosshair Generator v3.

2-) Aiminin daha iyi olması gelişmesi için bu videoda ki adımları uygulayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

3-) Eğer adam vurmakta zorlanıyorsan arada sırada eğlenmek hem de mouse hakimiyetini arttırmak için bunnyhop serverlarına gir örnek server verirdim ama yasak mı değil mi diye bilmiyorum.
 
Eğer crossunu seviyorsan, crossunun kafa atma yerinin bul. Bazılarında altındaki çizgi kafa atar bazılarında tam içinden.
Birde kendine uygun hassasiyet ayarını bul, başkaları böyle oynuyor bende böyle oynamalıyım diye kendi ayarlarını bozma.
 
CS:GO'ya yeni başladım. Yaklaşık olarak dört, beş hafta kadar önce. Hızlı seviyede rank atlamak istiyorum ve şimdiden 200 saatim var oyunda. Orta seviyede bomba kullanabiliyorum, yani çoğu mapin iyi flash, smoke vb. yerlerini bilip aktif bir şekilde kullanabiliyorum. Bunun yanında iyi ses kasar, aynı şekilde adamların ne yapacağını; nereye ve nasıl, hangi silahlarla gidebileceğini de tahmin etmekte çok iyiyim. İleri görüşlü sayılırım bu açıdan. Ancak hala Silver Rütbesinde takılıp kalmamın en büyük sebebi "aim." Aimim gerçekten berbat. Bir hafta kadar önce de bununla ilgili çok sıkı bir antremana girdim; programım şöyle:
(Program HellianTv isimli kanala aittir, bende oradan görüp uygulamaya başladım.) Aim Botz haritaSINDA-500 adet One tap HS-500 adet flick(başka bir yere bakarken hızla dönüp adam vurma; yanlış yazmış olabilirim.)-500 adet double flick. Ardından 400 adet hareket eden adamı vurma çalışması. Yine headshot atarak. Bunların hepsini yaptım ve sonuç gerçekten iyi oldu ancak sadece antreman sahasında. Bunları çalışırken Head Shot atmak için nişan alıyorum ve hakkaten geliştim. Hareket halindeki adamları vururken de kaçırdığım mermi sayısı zamanla azaldı. Ancak normal bir maç girince kafaya değil vücuda aim alıyorum. Normal maçlarda kafaya aim almaya çalışsamda antreman sahasındaki kadar verimli olmuyor ve çok yol katedemiyorum. Bunun sebebi nedir? Daha rahat HS atabilmem için yapabileceğim bir ayar, Crosshair vs. var mıdır? Şimdiden teşekkürler...

PC özellikleri: 4'er GB'lık ikişer tane RAM,

İ3. Nesil 2.3 GHz işlemci,

Ekran kartı markası: Radeon

64 Bit işletim sistemi

2 Yıl oynadıktan sonra HS atmaya anca alıştım sen 1 ayda yapmaya çalışıyosun.Deagle alış derim.Deagleden başka hiçbir silahla oynamıyorum biraz ısındığım zaman One tap dışı kill almıyorum
 
Bunların hepsi maç heyecanından olabilir. Adamı görür görmez ateş ediyorsunuz galiba aim almadan. Ya da o size sıkmaya başlayınca haliyle siz de refleks olarak ölmemek için direk ateş ediyorsunuz. Bu aslınds silahtan silaha değişir. Örneğin UMP 45 ile kafaya aim almanıza gerek yok taramanız yeterlidir. Ancak Deagle ile kafaya aim almanız gerekir. CT' de oynarken asla açılmayın. Bomba bölgesinde pusun. Bölgeye giren adamları ilk siz göreceğiniz için aim alarak ateş edin. Sonuçta bu bir oyun fazla kasmanızs gerek yok. Amaç eğlence zaten.
Peki ozaman maç heyecanımı nasıl yenebilirim ? Maç sırasında adamın kafasına aimi getirene kadar ölüyorum zaten, tarasam desem silahtan silaha bozuyor olay.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı