CS:GO hile dosyaları kalıntısını silme

Bir buçuk sene önce hile açan arkadaşlarım hala ban yemedi ve oyuna devam ediyorlar.
Aynı şeyden bahsediyoruz?
Bu yanlış bir düşünce bir ara bende bir arkadaşım aracılığıyla kulandım be VAC banı 10 hün bile olmadan bilgisayara bağlı bütün Steam hesaplarına VAC ban attılar ancak kulanmayı bırakırsa be eğer hile biraz daha pahlı ise kurtulma şansın biraz olsa da var.
İstisnalar kaideyi bozmaz valve çoğunlukla geç ban atıyor.
 
Aynı şeyden bahsediyoruz?

İstisnalar kaideyi bozmaz Valve çoğunlukla geç ban atıyor.

Artık iş işten geçti kullandığınla kaldı. O günden bu zamana kadar beraber oynadık. Bu vakitten sonra bir ban durumu olmaz demek istedim ben. Siz bir zaman sonra ban yiyebilirsiniz demişsiniz.
 
Yaptık bir hata işte. Kullanmıyorum artık xhanger diye bir hile almıştım bir arkadaşın aklına uyarak. Bu exe üzerinden çalışıyordu yani hile programına tıklayıp CS'yi açıyordum. Yeni bir hesap açtım. Böyle bir durumda tekrar VAC yememem için ne yapmam lazım? Hileyi exeyi sildim user datayı sildim. Duyduguma göre exe üzerinden girilen hilelerde direkt hileyi silsek sorun olmazmış.
Bu arada user datayı oyuna giriş yaptıktan sonra sildim. Oyuna girdim ve sonra aklıma geldi. 3-4 gündür bir sıkıntı yok ve daha da olmaz büyük ihtimalle doğru mu?

PC'yi sıfırla en iyisi ne olur nolmaz.
 
Xhanger diye exe üzerinden çalışıyor VAC yedirtmiyor zaten. Ow yiyormuşsun öyle bir hile.

xhanger.co olan ise biliyorum VAC yedirir mi bilmem ama güvenli değil dediler ow şöyle eğer seni 11 kişi reportlar ise 24 saat içinde seni 10 kişi izliyor eğer 6 kişi hile derse ban yersin yani belli etmediysen yemezsin hilede paralı ise sanmıyorum bir daha kullanmamanı öneririm.
 
İçin rahat olsun. OW dışında ban yeme ihtimaliniz yok. Açık kaynak kodlu hileler bile OW ban yiyor, ben VAC sisteminin otomatik tespit ettiği bir hile görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı