CS:GO hile dosyaları kalıntısını silme

Exe'yi sil virüs taraması yap yeter. Uyduruyor burada temizlenmez diyenler. Ben kendim biliyorum exe hileler oyuna doğrudan inject olmadığı için oyunun dosyalarında hiçbir kalıntı bırakmaz. DLL hilesi olup kalıntı bıraksa bile ban yemezsin korkma.
 
Yav herkes farklı bir masal anlatıyor.
Bir hile sağlayıcısı olarak el atayım.
Arkadaşın dediği hile external yani oyunun ramini okuyor ama bir şeyler değiştirmiyor yani exe dosyasını silerse vac vs yemez.
İnternal hilede ise oyunun ramine enjekte ediyorsunuz yani oyunun fonksiyonlarını kendinizinkiyle değiştiriyorsunuz AMA oyunun dosyalarını ellemiyorsunuz yani dllsini silerseniz bir şey olmaz.
Ow ban sadece reportlanarak (üstte bir arkadaş anlatmış kaç rapor gerektiğini ona bakabilirsiniz) veya valvenin yapay zekası tarafından tespit edilip ow düşürülüp yenilebilir.
Vac ise sadece oyunun ramiyle oynanıp yenilebilir.
 
Yav herkes farklı bir masal anlatıyor.
Bir hile sağlayıcısı olarak el atayım.
Arkadaşın dediği hile external yani oyunun RAM'ini okuyor ama bir şeyler değiştirmiyor yani exe dosyasını silerse VAC vs yemez.
İnternal hilede ise oyunun ramine enjekte ediyorsunuz yani oyunun fonksiyonlarını kendinizinkiyle değiştiriyorsunuz ama oyunun dosyalarını ellemiyorsunuz yani DLL'sini silerseniz bir şey olmaz.
Ow ban sadece reportlanarak (üstte bir arkadaş anlatmış kaç rapor gerektiğini ona bakabilirsiniz) veya Valve'nin yapay zekası tarafından tespit edilip ow düşürülüp yenilebilir.
VAC ise sadece oyunun ramiyle oynanıp yenilebilir.

Sonuç olarak, ban yemek için uğraşmak gerekiyor 🤣
 
Merhabalar. Sadece ilgimi çektiği ici inceledim konuyu açıklamayı yapayım. Hile dosyanizi oyun klasörünün icinde bin tane kopyalasaniz bile ban durumu soz konusu olmayacaktir. Ban sistemi oyun dosyalarinizi,bilgisayar dosyalarinizi incelemez. Oyun calistigi siradaki calisan oyuna ait uygulamalari inceler. Güncel bir hileyse vac tarafından uygulamaya enjekte edildigi tespit edilemez ve problem yasamazsiniz. Burda esas nokta su. Hileyi oyuna enjekte etmrdiginiz surece hicbir probleminiz olmaz. Tabi tum bu soylediklerim overwatch icin gecerli degil. Ow da asiri hile kullanimi söz konusu olduysa ve cogunluk tarafindan hileci olarak kararlandiysa banlanirsiniz.
 
Yaptık bir hata işte. Kullanmıyorum artık xhanger diye bir hile almıştım bir arkadaşın aklına uyarak. Bu exe üzerinden çalışıyordu yani hile programına tıklayıp CS'yi açıyordum. Yeni bir hesap açtım. Böyle bir durumda tekrar VAC yememem için ne yapmam lazım? Hileyi exeyi sildim user datayı sildim. Duyduguma göre exe üzerinden girilen hilelerde direkt hileyi silsek sorun olmazmış.
Bu arada user datayı oyuna giriş yaptıktan sonra sildim. Oyuna girdim ve sonra aklıma geldi. 3-4 gündür bir sıkıntı yok ve daha da olmaz büyük ihtimalle doğru mu?
CS:GO'yu iyi öğrenirsen zaten hile gibi oynuyorsun hileye ne gerek var ki?
@zarkatake hayırdır kardeş neye kızdın bu kadar? Söyle de bizde bilelim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı