CS:GO hile fazlalığı

Arkadaşlar seçkin alın diyorsunuz benm hesap zaten seçkin başlıkta yazdımya 10 12 Euro yurt dışında CS:GO (dangerzone Full sürümü) Prime yani, adamı zaten 2 3 hafta idare ediyor oh ne ala tekrar satın alıyor 3 haftada 10 TL (10 birim parayı neye vermiyonuz)
Bugün 5 el rekabet girdim ve bu oyunların 2 tanesinde hile geldi. Hile yok diyen kişiler oyun bilmiyorlar. FACEIT 120 tick olduğu için daha oynanabilir bence.

Hileeyi anlamak çok zor olmasa gerek her aklı başında olan anlar.

Bu 2. başlığım sadece yoldaş oynuyorum şu oyunda onda bile hile geliyor ya bir de elini kolunu sallayarak oynuyorlar hiç dert etmiyorlar ban yerim hesap Prime bir şey olur 10 birim para olunca tabii yurtdışında.

Artık yoldaş oynamanızı önermiyorum çünkü 1-2 ay önce yoldaştan Overwatch sistemi kalktı ve bu nedenden dolayı insanlar yoldaşta hile açmaya başladı ve yoldaşta hileler arttı, bence artık yoldaş oynanabilir durumda değil.

Böyle konuya kaçıncı yazmışım bilmiyorum ama csyi uzun süredir oynuyorum arkadaşlar arasında takımımızda var ve neredeyse haftada 2 kez rekabetçi giriyoruz genellikle arkadaşlar arasında 5vs5 yapıyoruz ve neredeyse 2.5 yıldır oynuyorum karşıma sadece 2 tane hile geldi ve onlarda vac ban yedi rütbeniz yüksek ve arkadaşlarınızın rütbesi yüksek iste neredeyse hiç hile gelmiyor çünkü bir hileci en fazla altını çizerek söylüyorum en fazla nova 4 de kadar gelir eğer dersenizki ben Nova 4 de kadar kasarken hep hile gelir diyorsanız çok yüksek rütbeli birisini bulun ve onla maç girin sizi hem boostlamış olur hemde hile ilen karşılaşma olasılığınız düşer

Bu 2. başlığım sadece yoldaş oynuyorum şu oyunda onda bile hile geliyor ya bir de elini kolunu sallayarak oynuyorlar hiç dert etmiyorlar ban yerim hesap Prime bir şey olur 10 birim para olunca tabii yurtdışında.

Hocam merak etmeyin 30 Nisanda operasyon bitecek ve oyun motoru Source 2'ye çıkarılacak ve hileler Source 2'yi kırana kadar hilesiz bir oyun oynayabileceğiz ve yeni VAC sistemi eklendiğinden yeni heleler türese bile anında ban yiyecekler (şu an zaten Source 2 gelecek diye VAC hiç kimseyi banlamıyor ama yeni motor geldiğinde kimse elini kolunu sallayarak hile açamayacak)

R6 geçtim şiddetle tavsiye ederim csgo hileden geçilmiyor biz oyuncular olarak oyunu salarsak belki prenses Gaben oyuna bir anti cheat ekleyebilir onun dışında r6 aşırı zevkli oyun kesinlikle deneyin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı