CS:GO hile indirince sisteme virüs bulaştı

• Konuyu başlatan Fuzzry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3.435
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fuzzry

Picopat
Daha fazla  
Dun birisi bana CS:GO hile atti DC'den. Ben indirip açtım ve bir anda PC kapandi. Tekrar actigimda sifre falan degismisti. Sonra benden para karsiliginda sifreyi verecegini soyledi ama en sonunda yalvara yakara aldim sifreyi, açtım PC'yi. Benim merak ettigim bunlar hala benim PC'yi yonetebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dun birisi bana CS:GO hile atti DC'den. Ben indirip açtım ve bir anda PC kapandi. Tekrar actigimda sifre falan degismisti. Sonra benden para karsiliginda sifreyi verecegini soyledi ama en sonunda yalvara yakara aldim sifreyi, açtım PC'yi. Benim merak ettigim bunlar hala benim PC'yi yonetebilirler mi?
Hocam bedavaya hile yüklemeyi düşünmeniz ayrı hata, Discord'dan gelen hileyi indirmek ayrı hata. Ve evet sanırım hala PC'ni yönetebilirler.

Hocam en riskli şeyi yapmışsın internetten indirsen daha güvenli olurdu bence kesinlikle yönetebilirler.

IMG_20220108_220016.jpg

Neden yonetemesinler? Belki gerçekten bırakmışlardır ama bilemeyiz.sen malwarebytes ve kaspersky ile tarama yap. Belki raw dır belki basit bir uygulamayla konulmuştur. Sen tarama yap çıkanları sil gene guvenmezsen temiz kurulum yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı