CS:GO hile indirince sisteme virüs bulaştı

• Konuyu başlatan Fuzzry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3.450
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden yonetemesinler? Belki gerçekten bırakmışlardır ama bilemeyiz.sen malwarebytes ve kaspersky ile tarama yap. Belki raw dır belki basit bir uygulamayla konulmuştur. Sen tarama yap çıkanları sil gene guvenmezsen temiz kurulum yap.
Arkadaşların dedigi gibi keylogger olabilir ve tüm hesaplarına girmiş olabilirler haberin olsun .

Bilgisayarda "Windows tusu" "r" tusuna aynı anda basın. Çalıştır penceresi açılıcak %temp% yazın ardından Tamam'a basın bütün dosyaları seçin klasör içindekileri silin. Yine çalıştır penceresine gelin. Ve prefetch yazıp Tamam'a basın yine klasör içindeki bütün dosyaları silin. Sifreyi silmek için AYARLAR/Kullanıcı Hesapları/Oturum açma Seçenekleri/Sifre
Sifreyi kaldır'a basın sifreyi son kez yazıp yeni sifre isterse boş bırakın.
Ve interneti kesin ardından görev Yönetici/Başlangıç programlarındaki her şeyi devre dısı yapın.

Bilgisayarda "Windows tusu" "r" tusuna aynı anda basın. Çalıştır penceresi açılıcak %temp% yazın ardından Tamam'a basın bütün dosyaları seçin klasör içindekileri silin. Yine çalıştır penceresine gelin. Ve prefetch yazıp Tamam'a basın yine klasör içindeki bütün dosyaları silin. Sifreyi silmek için AYARLAR/Kullanıcı Hesapları/Oturum açma Seçenekleri/Sifre
Sifreyi kaldır'a basın sifreyi son kez yazıp yeni sifre isterse boş bırakın.
Bu çözüm yolu değil. Temp ve prefecth klasörlerine trojan atan adam bi zahmet virüs yapmasın.

Dun birisi bana CS:GO hile atti DC'den. Ben indirip açtım ve bir anda PC kapandi. Tekrar actigimda sifre falan degismisti. Sonra benden para karsiliginda sifreyi verecegini soyledi ama en sonunda yalvara yakara aldim sifreyi, açtım PC'yi. Benim merak ettigim bunlar hala benim PC'yi yonetebilirler mi?

Şimdi ne yapacağını söylüyorum Kaspersky diye bir yazılım var sanırım bilmiyorsun onu indiriyorsun sonra tam tarama seçeneğine tıklıyorsun olunca siliyor onları. Sonra Malwarebytes indiriyorsun onunla da tam tarama yapıyorsun sonra bulup siliyor hepsini. AdwCleaner ile de tarat. Defender ile de taratabilirsin. Bunları yaparken güvenli moda al PC'yi. Hiç olmuyorsa bana ulaşabilirsin yardım lazım olursa. Bir de en son çare format atabilirsin. Çözüm işaretlemeyi unutma.
Keylogger atmışlar. Antivirüs falan yüklemeden direk format at bence.

Yalan yanlış bilgi vermeyin arkadaşım şu forumda. Keylogger o kadar temizlenmesi zor bir virüs değil.

Aynı durumu yaşasaydım, o bilgisayarı bir daha kullanmazdım herhalde. Root hesabının parolasını değiştirmek bu kadar kolay mı Windows'ta? System32'de bir txt dosyasında tutuyorlar parolayı galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı