CS:GO hile injekte etmediğim halde ban yer miyim?

Merhaba. Dün arkadaşım bana güya şaka olsun diye Discord'dan CS:GO hilesi göndermek istedi. Discord serverimiz için bize emote list lazımdı. Bana gönderecek olan dosyanın ismini "Discord emote bot list" gibi bir şey yapmıştı. Ben de ne de olsa 7 yıllık arkadaşım diye güvenerek indirdim. Dosyayı indirdiğimde içinde "ezglobal" adında bir uygulama ile karşılaştım. Ben bu uygulamanın hile uygulaması olacağını düşünmemiştim çünkü ismi çok troll gelmişti (quick abdest tarzı troll bir şey sandım). Uygulamayı açtığımda ise kullanıcı adı şifre istiyordu. Sonra ne olduğunu anlamadığım için uygulamayı kapattım. Sonra bu uygulamayı internet üzerinden arattığımda bu uygulamanın hile olduğunu gördüm. Uygulamayı açtığımda arkada CS:GO açık değildi ve injekte gibi şey yapmadım. Sadece uygulamayı açtım 10 saniyeliğine ve kapattım. Uygulamayı sildim. Bilgisayarı Malwarebytes ile taradım ve Regedit üzerinden bu uygulama ile ilgili bütün şeyleri sildim. CS:GO'nun oyun dosya bütünlüğünü doğruladım.

Herhangi bir banla karşılaşır mıyım?

CS'nin ayarlarıyla oynamadıysa VAC yemezsin.

Ayrıca bu ezglobal şeysi cihan mıydı neydi öyle bir YouTuber'ın hilesiydi. Güvenilir diye tanıtıyordu falan eğer ban yersen buraya yaz da karalayalım ismini :D

CS'nin ayarlarıyla oynamadıysa VAC yemezsin.

Ayrıca bu ezglobal şeysi cihan mıydı neydi öyle bir YouTuber'ın hilesiydi. Güvenilir diye tanıtıyordu falan eğer ban yersen buraya yaz da karalayalım ismini :D
Cihanın tanıttığı hile diğer türk hileleri gibi paste. Türk hilelerin hiç biri güvenilir değil.

Cihanın tanıttığı hile diğer Türk hileleri gibi paste. Türk hilelerin hiçbiri güvenilir değil.

Ayrıca kanalındaki her videosunda ezglobal tavsiye ediyorum diyor ancak başka bir şirket olduğundan bahsediyor. Ne şanstır ki Türk patent kurumunda ezglobal adlı şirket cihan mert toprak diye birine ait 😅

Screenshot_2023-04-16-21-36-11-679-edit_com.android.chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı