Çözüldü CS:GO Hile Kanalları ve Uygulamaları Neden Banlanmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çünkü hileden para kazanıyorlar :)
Artık bende buna inanıyorum. Hile satan kişiler,siteler v.b belli kaç senedir aktif duruyor. Aynı alan adıyla aynı internet adıyla v.s v.s.. Valve ne yapıyor ? Söyleyeyim ;
"Canm sıkıldı.s ya Dust 2 deki kapıların yerini değiştiriyim "
Miragedeki çop torbasını kaldırıyım
Dust 2 A bölgesindeki pencereleri bi tık yukarı kaldırıyım ct pusarken kafası biraz daha netleşsin."

Çok sinir oluyorum şu duruma. Güzelim oyunu göz göre göre öldürdüler. Dİğer bir konuya gelirsek, 1-2 kez oynadım fakat inanın hiç sevmedim "VOLERANT". Umarım bu oyun CS:GO yu tahdından eder. Valve'idize getirir.
Çünkü hileden para kazanıyorlar :)
Artık bende buna inanıyorum. Hile satan kişiler,siteler v.b belli kaç senedir aktif duruyor. Aynı alan adıyla aynı internet adıyla v.s v.s.. Valve ne yapıyor ? Söyleyeyim ;
Dust 2 A bölgesindeki pencereleri bi tık yukarı kaldırıyım ct pusarken kafası biraz daha netleşsin."

Çok sinir oluyorum şu duruma. Güzelim oyunu göz göre göre öldürdüler. Dİğer bir konuya gelirsek, 1-2 kez oynadım fakat inanın hiç sevmedim "VOLERANT". Umarım bu oyun CS:GO yu tahdından eder. Valve'idize getirir.

Çözüm

Bütün envanterimi satışa çıkarıp oyunu bıraktım. Çok rahatladım. 40 Dakika boyunda karşıda hille oldugunu bile bile, yenileceğmizi bile bile oynatıyor ya oyunu bize. Bişey demiyorum :D oyunu bırakmanızı öneririm :D Çok rahatlıyor insan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı