Karager Hectopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar az önce bir oyundan çıktım ve biri beni rapor etti. Herhangi bir program kullanmadım SweetFX falan. VAC yer miyim sizce ? Teşekkürler. Not: Çok korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2017
Arkadaşlar az önce bir oyundan çıktım ve biri beni rapor etti. Herhangi bir program kullanmadım SweetFX falan. VAC yer miyim sizce ? Teşekkürler. Not: Çok korkuyorum.
Barış Kuşcular Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #11 ykula dedi: Hile kullanmadan VAC yemezsiniz %99.99 ihtimalle. Zaten yeseniz de lanet olası oyun çok ucuz olduğu için fazla sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... O ihtimal sanki yüksek gibi geldi %90 desek doğru olur aslında. Oyun ucuz da envanter pahalıysa iş fena. Artı 0 Eksi
ykula dedi: Hile kullanmadan VAC yemezsiniz %99.99 ihtimalle. Zaten yeseniz de lanet olası oyun çok ucuz olduğu için fazla sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... O ihtimal sanki yüksek gibi geldi %90 desek doğru olur aslında. Oyun ucuz da envanter pahalıysa iş fena.