CS:GO Hile Olmadan VAC Ban Yeme

micmya

Hectopat
Daha fazla  
Dün CS:GO rekabetci oynadım. Hile falan kullanmadim. Bu sabah uyandigimda VAC ban yemişim. Bunu nasil kaldiracağız veya actıracağız?

Screenshot_20170218-130428.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna farklı bir dosya ile veya farklı ayarlar ile giriyorsan eski haline getirip deneyebilirsin.
Arkadaş banı yemiş artık ne eski haline getirmesi? Bu arada hile kullanmadığına dair son 8 maçının kanıtını indirip Steam Desteğe başvurabilirsin. Büyük ihtimalle kullandığın 3. parti yazılımlarından oldu.

Arkadaş banı yemiş artık ne eski haline getirmesi? Bu arada hile kullanmadığına dair son 8 maçının kanıtını indirip Steam Desteğe başvurabilirsin. Büyük ihtimalle kullandığın 3. parti yazılımlarından oldu.

Belki unutmuş olabilirim. Sende konuşma ve tavırlarına dikkat et o zaman. Arkadaşım gibisinden konuşma benim ile. Burası forum farkındaysan yani tanımadığın bir çok insan var, azıcık saygılı ol. Şimdi bana da ben sana saygısızlık yapmadım deme yazış şeklinden belli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı