CS:GO hile sorunu

Birincisine katılmıyorum. %100 olduğunu nereden biliyorsun? Belki Overwatch yer evet ama VAC olduğu nasıl kesin?

Karşıma çıkan hileyi üşenmeden 8 adet hesabımdan profilini reportluyorum sırf ban yesin kurtulalım diye, o hile karşıma çıkıyorsa %100 yer o banı.

Bu sabah ben de karşılaştım. Bir de yüzsüzler takımda [VAC]kill abimiz var göre göre açıyorlar hileyi. Birlikte birkaç el oynadık her elde bir hile mutlaka geldi anında da yedi banı. İddia ediyorum da büyük çoğunluğu da velettir bunların. En çok ta türkler hile açınca üzülüyorum. Sırf bu yüzden Valorant'a geçmiştim hatta, onun da spraylerine alışamadım bir türlü bugün kaldırdım. Hile olmayan oyun zaten yok denecek kadar az, insan biraz çalışıyım da aimimi geliştireyim demiyor da netten hile aratıyor.

Rust gibi hile korumaları olsa, Rust'ta başarım hilesi bile yapsan direk ban yiyorsun. CS:GO örnek alsa keşke.
Bundan tam olarak 3 hafta önce Spinbot gelmişti 2 pre arkadaş. Bildiğin mevlana ikiside :D Hala ban yememiş :D :D komik demi.
Bu benimde başıma gelmişti bir mevlanayı defalarca kez reportlamama rağmen hâlâ ban yemedi, garip geliyor bana da (mevlana olmasına rağmen maçı kaybetmişti çok ciddiyim).
 
Bir diğer hilecim ise bu. Aradan yaklaşık 5 hafta geçti. Bu ve Kemal Sunal nickli arkadaşı mevlana açmıştı :D 16/0 felan yenmişlerdi normal olarak. Ama bakınız ki hala banlanamdı. Şaşırmadım valla :D CS:GO artık cidden ölüyor. Oyuncu sayısı anlamında demiyorum dikkat ediniz. İlgisizlikten ve hileciler yüzünden oynanılmayacak halde. Steam Community :: Gardrop FUAT
 
1621098708844.png


Açmayın artık şu konuyu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı